خبرگزاری کار ایران

سرپرست فرمانداری اردبیل:

نیازمند ظرفیت جهاددانشگاهی استان اردبیل در تدوین سند توسعه شهرستان اردبیل هستیم

نیازمند ظرفیت جهاددانشگاهی استان اردبیل در تدوین سند توسعه شهرستان اردبیل هستیم
کد خبر : ۱۵۹۸۵۱۱

سرپرست فرمانداری اردبیل گفت: با توجه به ظرفیت علمی و تخصصی جهاد دانشگاهی، نیازمند همکاری با این نهاد علمی و فرهنگی در زمینه تدوین سند توسعه شهرستان اردبیل هستیم.

به گزارش ایلنا، فرزاد قلندری، امروز در نشست مشترک با رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به فعالیت‌ها و ظرفیت های جهاددانشگاهی در استان اظهار کرد: به کارهای جهاددانشگاهی اعتقاد دارم، چرا که هر جا کاری به این نهاد انقلابی سپرده شده است در کمترین زمان و با بیشترین بازدهی انجام داده است.

وی ظرفیت این نهاد علمی و انقلابی را بسیار مناسب و ارزشمند عنوان کرد و افزود: جهاددانشگاهی ظرفیت بزرگی در ارائه ایده‌ها وطرح‌های خلاق برای پیشبرد توسعه شهرستان دارد و از این ایده‌ها و طرح ها به صورت ویژه حمایت می شود و آماده ارائه ماموریت به جهاددانشگاهی بوده و در انجام این ماموریت آن را همراهی خواهیم کرد.

قلندری نبود سند توسعه مناسب و به روز شهرستان اردبیل را ضعف بزرگ عنوان کرد و بیان کرد: از جهاد دانشگاهی انتظار داریم در این زمینه ورود نماید و آماده همکاری و همراهی در تمام مراحل تدوین این سند هستیم.

 وی ادامه داد: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی به سبب فعالیت‌ها و ماموریت‌های تعریف شده و ورود به خلاء‌های موجود در جامعه اشرافیت کامل به شرایط، محدودیت ها و نیاز های شهرستان اردبیل دارد؛ آماده استفاده از ظرفیت، ایده‌پردازی و تولید فکر توسط این مرکز علمی در ترسیم نقشه توسعه و آینده پژوهی شهرستان اردبیل در زمینه‌های مختلف اقتصادی، کشاورزی، گردشگری، فرهنگی و ... هستیم.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز در این نشست مشترک با اشاره به شبکه گسترده جهاد دانشگاهی و گستردگی فعالیت‌های این نهاد علمی و پژوهشی در سطح کشور، تصریح کرد: در استان اردبیل فعالیت‌ها را در چهار حوزه سلامت و درمان، توانمندسازی، ارتقای بهره‌وری و نوآوری مراکز علمی، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و مردمی، صنایع خلاق و فرهنگی و فناوری‌های پیشرفته متمرکز کرده ایم.

حسام رسولی، با اشاره به فعالیت‌های این واحد در زمینه سلامت و درمان بیان داشت: مرکز درمان ناباروری قفقاز این واحد تا به امروز توانسته است با درمان بیش از ۳۰۰۰ زوج امید به زندگی را به این خانواده‌ها هدیه دهد.

وی از ارائه آموزش تخصصی و مهارت محور برای ۲۰ هزار نفر به صورت سالانه در سطح استان خبر داد و افزود: این آموزش‌های تخصصی در قالب ۴ مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت در اردبیل، پارس آباد و گرمی انجام شده است و در قالب طرح سرباز ماهر نیز در سال جاری بیش از ۱۰ هزار از سربازان تحت آموزش مهارت‌های تخصصی قرار گرفتند.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاه استان اردبیل، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران را به عنوان یکی از معتبرترین مرکز سنجش افکار عمومی در کشور معرفی کرد و افزود: این مرکز با سنجش دیدگاه‌های مردم در موضوعات مختلف به تصمیم‌سازی ها در نظام کمک کرده و نتایج آن با کمترین خطا مورد اعتماد و مسئولین استانی و کشوری قرار گرفته است.

رسولی از طریق مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی، سازمان دانشجویان، انتشارات، معاونت‌های پژوهشی، فرهنگی، آموزش و کارآفرینی و سایر حوزه‌های واحد برای ارائه ایده‌های خلاقانه با هدف کمک به توسعه و پیشرفت شهرستان اردبیل اعلام آمادگی می‌کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز