در کمیسیون شورای استان البرز مطرح شد:
ارائه پیشنهادات و طرحهای موفق به شورای عالی استانها در دستورکار شوراها باشد
چهارمین نشست تخصصی رؤسای کمیسیون های معماری، عمران و شهرسازی شوراهای اسلامی البرز برگزار شد و طی آن موضوعات فنی و تخصصی مورد بحث و تبادل نظر حاضران قرار گرفت.
به گزارش ایلنا از البرز، احمد کریمی پور دبیر شورای اسلامی استان البرز و رئیس شورای اسلامی شهر مشکین دشت در چهارمین نشست تخصصی رؤسای کمیسیون های معماری، عمران و شهرسازی شوراهای اسلامی البرز، اظهار کرد: رویکرد شورای استان در برگزاری نشست های تخصصی، ایجاد فرآیند تصمیمگیری کارآمد و مؤثر و با هدف همافزایی و بروزرسانی اطلاعات و بررسی چالشهای موجود و ارائه راهکار است که ضمن تقویت فضای همکاری و همدلی در بین شوراها، بررسی مسائل شهری اعم از بودجه نویسی، شهرسازی و معماری و فرهنگی را به سوی تخصصیتر شدن سوق داده است.
وی افزود: برگزاری مدون و مستمر این نشستها سبب شده تا مشکلات و مسائل مشترک شوراها در حوزه های مختلف احصاء گردیده و با تبادل تجربیات راهکارهای کاربردیتری ارائه شود.
کریمی پور با بیان اینکه ارائه پیشنهادات و طرحهای موفق به شورای عالی استانها در دستورکار شوراها باشد، تصریح کرد: از جامعه شورایی استان البرز میخواهیم تا طرح های پیشنهادی خود را به شورای اسلامی استان ارائه کنند تا پس از بررسی و جمع بندی به شورای عالی استان ها ارسال شود. موارد و لوایح ارجاع شده پس از بررسی، تبادل نظر و جمع بندی نهایی در شورای عالی به صورت طرح به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
ضرورت ساماندهی ورودی های مشکین دشت از سمت فردیس و کرج
حمید صیادی رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر مشکین دشت اظهار داشت: دغدغه ای که در جلسات مردمی مطرح می شود، ضرورت ساماندهی وضعیت آسفالت و زیباسازی ورودی های مشکین دشت از سمت فردیس، محمدشهر و کرج است که امیدواریم با همکاری شهرهای همجوار و توجه بیشتر به این مهم شاهد رفع مشکلات موجود باشیم.
وی افزود: معماری و شهرسازی از ارکان اصلی توسعه و طراحی فضاهای شهری است و در افزایش سطح کیفیت محیط و زندگی نقش بسزایی ایفا میکند و به نوعی زیربنای تشکیل شهرها است. حال توازن بین این ها می تواند تامین سرانه های خدماتی، توسعه پایدار شهری و جلب رضایتمندی و رفاه شهروندان را تضمین کند چرا که امروز افزایش جمعیت و گسترش شهرها به فشار بر زیرساختها و محیط زیست منجر شده است و پیشی گرفتن رشد جمعیت از روند ایجاد زیرساخت ها موجب فقر سرانه های آموزشی، درمانی، خدماتی و رفاهی در شهرهای مختلف استان شده است.