دبیر جامعه روحانیت شیراز:
نباید با برخی تصمیمات تقابل میان کارفرما و کارگر را فراهم آورد
هیچکس حق ندارد برای تضعیف دولت بهانهتراشی کند
دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به لزوم رعایت جانب وسط در حقوق کارفرما و کارگر و ملاحظه وضعیت دو طرف بیان کرد: نباید با برخی تصمیمات اسباب تقابل میان کارفرما و کارگر را فراهم آورد.
به گزارش ایلنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحیالدین طاهری امروز، ۲۲ دیماه در دیدار مدیرکل جدید کار، تعاون و رفاه اجتماعی فارس افزود: قوانین را باید طوری تنظیم کرد که کارفرما از بهکارگیری کارگر هراس داشته باشد و یا با تصمیمات اقتصادی نسنجیده باعث کاهش قدرت خرید محصولات و خدمات توسط کارگر شد و توقع جبران این فشار را بر دوش کارفرما انداخت.
طاهری با تاکید بر ضرورت حل و فصل تصمیمگیریها و امور مدیریتی در استان فارس بیان کرد: همانطور که اخیرا رئیس جمهور و معاون اول ایشان، به موضوع سپردن اختیارات کاملتر به استانها پرداختهاند، توصیه میشود حداکثر تلاش خود را بهکار گیرید تا تصمیمات و اقدامات را درون خود استان مدیریت کنید چرا که شناخت شما نسبت به استان و ظرفیتهای آن بیشتر است.
وی با اشاره به حمایت مقام معظم رهبری از دولت جدید گفت: کلام رهبر معظم انقلاب برای هر خردمند دلسوزی حجت است و امر ایشان در ضرورت تقویت ریاست جمهور مولوی است و هیچکس حق ندارد برای تضعیف دولت بهانهتراشی کند.
دبیر جامعه روحانیت شیراز بر ضرورت پرداختن به مطالبات رهبر معظم انقلاب تأکید و تصریح کرد : توصیههای مقام معظم رهبری برای چاپ روی سربرگ نامههای اداری نیست و تنها کسانی ولایتمدار واقعی محسوب میشوند که برای اجرایی کردن این مطالبات شب و روز نشناسند و اولویتهای خود را مقدم بر اولویتهای رهبر فرزانه کشور ندانند.
وی با تاکید بر ضرورت ساماندهی پولهای خرد مردم در بستر تعاون و تولید گفت: کشورهای بزرگ به موضوع تعاونیها توجه ویژهای دارند و برخی شرکتها نیز به صورت تعاونی اداره میشود. در استان فارس هم مراکز درمانی وجود دارند که در قالب تعاونی مشغول فعالیت هستند.
دبیر جامعه روحانیت شیراز افزود: این تجربهها نشان میدهد که پولهای سرگردان مردم با مدیریت صحیح به جای رفتن به سوی بازارهای کاذب و دلالی میتواند در خدمت تولید قرار گیرد.
طاهری با اشاره به اینکه باید نفع مردم در ساماندهی پولهای خرد در نظر گرفته شود، گفت: نباید سرمایه مردم را عرصه آزمایش قرار داد و نسبت به سودآوری و کسب نفع مردم تعهد و تضمینی نداشت و با ناامنسازی فضای اقتصادی کشور مردم را مجبور کرد که سرمایه خود را در طلا و ارز و ماشین پسانداز کنند. این نوع سیاستگذاری مالی در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و نشاندهنده ضعف در عرصهی هدایت سرمایههای خرد کشور است.
وی با اشاره به ضرورت پذیرفتن نقاط ضعف خود به دور از بهانه تراشیهای جناحی گفت: متاسفانه در استفاده از سرمایهها و مغزهای بزرگ موفق نبودهایم و بخشی از دلایل خروج مغزها و افراد توانمند از کشور ناشی از نگاه جناحی و باندبازی سیاسی در عرصه تصمیمسازی و تصمیمگیری است و امروز شاهد هستیم که نتیجه این رفتارها منجر به تعطیلی کارخانههای بزرگ و با سابقه در کشور شده است و برخی قوانین وجود دارند که مانع از ایجاد انگیزه برای سرمایهگذاری در افراد است.
رئیس هیئت امنا آستان مقدس سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز به مسئله ترویج استفاده از نیروی کار بانوان در جامعه اشاره و اظهار کرد: مایه تاسف است که برخی سودجویان تنها با هدف سوءاستفاده اقتصادی و بهره بیشتر مادی، در حال بیگاری کشیدن از بانوان هستند و با کمترین دستمزد بیشترین حجم کار را بر دوش بانوانی قرار میدهند که گاها مدارک تحصیلی عالیه نیز دارند و حتی گروهی وقاحت را به حدی رساندهاند که در ازای پرداختی ناچیز، از جاذبههای ظاهری بانوان برای کسب منفعت بیشتر سوءاستفاده میکنند که توقع برخورد قاطع با این نوع سوءاستفادهگران از بانوان ایرانی از اداره کار و دستگاههای نظارتی مربوطه وجود دارد.