با همکاری میراثفرهنگی و شیلات؛
جشنواره طبخ آبزیان در مشگینشهر برگزار میشود

مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل میراثفرهنگی و اداره کل شیلات در مشگینشهر خبر داد.
به گزارش ایلنا، حسن محمدی ادیب امروز 17 دی ماه 1403 در جلسه با مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: اداره کل میراثفرهنگی آماده همکاری برای برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در مجموعه گردشگری پل معلق مشگینشهر است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: این جشنواره 25 دی ماه همزمان با ولادت امام علی علیه السلام و روز پدر برگزار خواهد شد و علاوه بر مسابقه طبخ آبزیان برنامههای فرهنگی و هنری متعددی نیز در این جشنواره اجرا میشود.
وی تاکید کرد: برگزاری جشنوارههای مختلف با همکاری نهادها و دستگاههای اجرایی مرتبط در راستای معرفی ظرفیتهای گردشگری استان از جمله اهداف اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است که با توجه به ظرفیتهای موجود در حوزه صنعت شیلات و آبزی پروری این جشنواره نیز برای اولین دوره برنامهریزی شده است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: توسعه صنعت شیلات و آبزی پروری به اصلاح سبک زندگی مردم و ایجاد اشتغال در منطقه کمک میکند که در این راستا جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با همکاری اداره کل میراثفرهنگی برنامهریزی و در شهرستان مشگینشهر برگزار میشود.
محمد اله بخش افزود: این جشنواره فرصت خوبی برای معرفی ظرفیتهای شهرستان مشگینشهر در حوزه گردشگری و شیلات به عنوان قطب تولید ماهیان سردآبی و همچنین فرهنگسازی مصرف آبزیان در جامعه است.