عضو شورای شهر شیراز:
جلوگیری از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به خاطر نامه من نبود
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: اخیرا دیوان عدالت اداری حکمی را در مورد تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی صادر کرده است و شنیده شده که برخی ادعا کردهاند که به واسطه ی نامهی بنده، از تبدیل وضعیت ها جلوگیری شده است؛ لذا اگر کسی احیانا چنین جمله ای به کارمندان شهرداری گفته است قطعا کذب است.
به گزارش ایلنا، غلامحسن اسکندری با اشاره به اینکه لیست مکاتبات بدون جواب با شهرداری را بزودی تقدیم رئیس شورا خواهم کرد، ادامه داد: در شرایطی که جواب مکاتبات ما داده نمی شود، نمی توان و نباید ممانعت از تبدیل وضعیت این ۳۰۰ نفر را به نامهی اینجانب نسبت داد، از سوی دیگر بنده نامه زدم و درخواست کردم مراحل قانونی طی شده برای تبدیل وضعیت نیروها به شورا ارسال شود که البته هنوز هم پاسخ این مکاتبه داده نشده است.
اسکندری اظهار کرد: به بنده قول داده شد که جواب آزمون را منتشر نخواهند کرد تا از طی شدن مراحل قانونی آن اطمینان حاصل شود، اما خلف وعده کردند و صبح آن روز آزمون گرفته شد و ظهر نتیجه آزمون را منتشر کردند حالا در انتهای کار گیر کرده اند و این تقصیر اینجانب نیست.
وی افزود: از قرار مسموع، همان موقع ۲۶ نفر از خود کارمندان به دیوان شکایت کرده و سازمان بازرسی هم به قضیه ورود کردند و در رای اخیر دیوان عدالت اداری هم به صراحت ذکر شده که گرفتن هرگونه آزمون برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قرارداد کار معین خلاف قانون تشخیص و ابطال شده است. لذا اینکه بخواهند مساله (ممانعت از تبدیل وضعیت) را به یک فرد نسبت دهند خارج از انصاف و جوانمردی است.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: بنده همچنان پیگیر شفافیت نیروی انسانی در شهرداری هستم و در آینده نزدیک این مساله را مجددا مطرح خواهم کرد؛ اما موضوع مسئولیت ضربه روحی وارده بر کارمندان شریف شهرداری بر عهده کسانی است که وعده های غیر قابل تحقق به کارمندان شریف شهرداری دادند و اکنون هم از حل کردن آن عاجزند.
اسکندری به نقش پژوهش در تصمیمات شورا و شهرداری اشاره کرد و گفت: اعم از کمیسیون ها، صحن و مدیریت و اجرا می تواند نقضی بر روش های مرسوم و قدیمی چند دهه گذشته باشد و برای رسیدن به شرایط و نتایج جدید، باید روش ها را تغییر داد و این مهم تنها از طریق پژوهش قابل تحقق است.
وی با اشاره به تدوین قانون پیوست فرهنگی و تصویب آن در شورا تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای فراوان نیروهای مجرب و تحصیل کرده در بین کارمندان شهرداری، امید است که از این مسیر پژوهشی برای تدوین پیوستهای دیگر استفاده شود، چنانچه تدوین پیوست زیست محیطی برای پروژه های عمرانی و پیوست های پدافندی و ترافیکی در حوزه شهرسازی نیز از ضروریات آینده شهر شیراز است.