خبرگزاری کار ایران

معاون نظارت و بازرسی صمت استان خبر داد؛

کشف و ضبط 8500 نخ سیگار قاچاق در استان مرکزی / عرضه سیگار ویپ ممنوع شد

کشف و ضبط 8500 نخ سیگار قاچاق در استان مرکزی / عرضه سیگار ویپ ممنوع شد
کد خبر : ۱۵۶۸۶۱۷

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: در اجرای طرح ویژه مقابله با کالای دخانیاتی قاچاق، 8500 نخ سیگار قاچاق کشف و ضبط و با تشکیل پرونده جهت رسیدگی و صدور حکم به اداره‌کل تعزیرات حکومتی ارسال شد.

به گزارش ایلنا، داوود قاسمی به فرایند اجرایی شدن طرح مذکور اشاره کرده و افزود: طرح ویژه مقابله با کالای دخانیاتی قاچاق در سطح بازار استان مرکزی همزمان با سراسر کشور، از 5 آذر ماه آغاز شد و به‌ مدت 9 روز با مشارکت 6 دستگاه نظارتی، ادامه داشت.

وی ادامه داد: در این طرح، کارگروهی با عضویت اداره‌کل صمت، اداره‌کل تعزیرات حکومتی، پلیس اماکن و امنیت اقتصادی، اتاق اصناف و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان‌های استان تشکیل شد و صرفاً بر عرضه کالاهای دخانی قاچاق و سیگار ویپ نظارت داشتند.

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: در گشت‌های مشترک، نماینده کاشف به صورت سیار فعال است تا بتواند به محض مشاهده مصادیق تخلف، فرایند قانونی لازم را در محل انجام دهد و ضمن تشکیل پرونده، محموله را ضبط کند.

قاسمی تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح تشدید بازرسی و مبارزه با قاچاق کالای دخانی در سطح عرضه، پیشگیری و کاهش دامنه تخلفات در زمینه عرضه محصولات دخانی و همچنین افزایش تعامل با دستگاه‌های نظارتی و اجرایی استان است.

وی بیان داشت: نظارت و بازرسی واحدهای صنفی عرضه دخانیات با هدف ناامن شدن فضا برای قاچاق کالا صورت می‌گیرد. در این راستا یکی از دستاوردهای طرح ویژه مقابله با کالای دخانیاتی قاچاق، اطلاع رسانی گسترده در جامعه و بین فروشندگان کالای دخانیات بود.

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تأکید کرد: طرح نظارتی مقابله با قاچاق مواد دخانی تلاش می کند که ضمن شناسایی و جمع‌آوری نام‌های تجاری قاچاق محرز، از فروش کالاهای دخانی نوپدید همچون انواع سیگارهای الکترونیکی (ویپ) جلوگیری کند.

قاسمی ابراز داشت: علاوه بر مقابله با امتناع از عرضه با قیمت مندرج بر روی سیگار، فروشندگان عمده و خرده مواد دخانی را ملزم کند تا اطلاعات خرید و فروش این محصولات را در سامانه‌های جامع انبارها و تجارت به ثبت برسانند.

وی اضافه کرد: بر این اساس، انبارها، مراکز نگهداری کالا، اماکن عمده، عاملان توزیع، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مراکز عرضه خرد و دکه‌های روزنامه‌فروشی به‌عنوان پیوست‌های عملیاتی این طرح شناخته شده و مورد بازرسی قرار گرفتند.

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی همچنین گفت: سیگار الکترونیکی (ویپ) به عنوان یک کالای آسیب‌رسان معرفی شده که عرضه آن یک نوع قاچاق محسوب می‌شود و توزیع و فروش آن ممنوع است.

قاسمی افزود: در صورت مشاهده سیگار الکترونیکی (ویپ) در واحدهای صنفی عرضه دخانیات بدون هیچ اغماضی با فروشندگان و توزیع‌کنندگان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. در این فرایند ضمن جمع‌آوری سیگارهای ویپ، پرونده‌ای تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: اجرای طرح ویژه مقابله با کالای دخانیاتی قاچاق، موجب شد عرضه‌کنندگان کالای دخانی از فروش و توزیع سیگار ویپ و سیگار قاچاق خودداری کنند و یقین بدانند که در صورت مشاهده برابر مقررات رفتار خواهد شد. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز