مدیرکل محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:
همفکری و نظارت صحیح پیش نیاز ارتقاء سلامت است / غذا و دارو سنگر پیشگیری است
مدیرکل محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروی کشور گفت: همفکری و همکاری در قالب کارگروهها از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این راستا لازم است که طرح مسائل به طور دقیق مطرح و پیشنهادات بهطور سنجیده مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، بهروز اکبری در دومین جلسه معاونین و مدیران غذا و دارو کلان قطب 6 کشوری، افزود: در حوزه بهداشت، سلامت و فرآوردهها اگر نظارتها به درستی انجام و سلامت تضمین شود، بار زیادی از دوش درمان برداشته خواهد شد.
وی بر ضرورت اهتمام جدی در پیگیری شکایات مردم تأکید کرده و در این خصوص ادامه داد: برای ارتقاء سلامت عمومی و بهبود شرایط موجود، باید به شکایات مردم در حوزه مبسائل مربوط به غذا و دارو و کالاهای آرایشی و بهداشتی به طور مؤثر پاسخ داده شود.
مدیرکل محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروی کشور با اشاره به ویژگیهای قطب 6 اظهار داشت: این قطب به دلیل داشتن صنایع وسیع و وسعت زیاد، از جایگاه ویژهای برخوردار است و باید در مسائل مربوط به غذا و دارو و سلامت، همفکریهای جامعتری صورت گیرد.
اکبری تصریح کرد: جلسه معاونین و مدیران غذا و دارو کلان قطب 6 کشوری فرصتی برای مسئولین این حوزه است تا به بررسی اقدامات و برنامههای پیش رو در حوزه غذا و دارو کلان این قطب پرداخته و بر لزوم تقویت هماهنگیها و بهبود خدمات تأکید کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز در این جلسه با بیان اینکه غذا و دارو سنگر پیشگیری است، گفت: حوزه غذا و دارو، همانند بخش بهداشت، جنبه پیشگیرانه دارد و انجام صحیح نظارتها میتواند از بسیاری از بیماریها جلوگیری کند.
جواد نظری افزود: باید با ارتقای استانداردها و نظارتهای دقیق و صحیح در حوزه غذا و دارو کالاهای آرایشی و بهداشتی، سلامت مردم را بیش از پیش تأمین و تضمین کنیم. باید مطالبات مردم در حوزه غذا و دارو با جدیت پیگیری شود تا اعتماد عمومی به این بخش افزایش یابد.
وی ادامه داد: چالشهای بسیاری در حوزه نظارت بر مواد غذایی از مرحله صدور مجوز تولید تا انجام آزمایشها و رصد مستمر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی وجود دارد و این حوزه یکی از دشوارترین عرصههای سلامت عمومی به شمار میآید.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: با توجه به اینکه صنایع بزرگ محصولات آرایشی و بهداشتی در قطب 6 کشوری قرار دارد و 5 استان عضو این قطب شامل استانهای مرکزی، البرز، قم، قزوین و زنجان، حدود 30 تا 40 درصد محصولات حوزه آرایشی، بهداشتی، خوراکی و آشامیدنی در این استانها تولید میشود، جلسهای برگزار شد تا موارد مربوط به این صنعت بررسی شود و مشکلاتی که وجود دارد مرتفع گردد.
دومین جلسه معاونین و مدیران غذا و دارو کلان قطب 6 کشوری با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، مدیرکل محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو کشور و همچنین حضور وبیناری مدیر معاونت توسعه راهبردی و امور استان های سازمان غذا و دارو، به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان، برگزار شد. همچنین در این جلسه، سامانه تیتک و مشکلات موجود در استفاده از این سامانه مورد بررسی قرار گرفت و بر رفع این مشکلات آن تأکید شد.