از ابتدای سال تا کنون؛
جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ قزوین 18 درصد افزایش یافت
مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال تاکنون میزان جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان 18 درصد افزایش پیدا کرده است.
به گزارش ایلنا، علی رمضانپور گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این استان انجام شده است.
مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین ادامه داد: بطور متوسط ماهانه 4 میلیون جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام شده است.
وی عنوان کرد: جوجهریزی در واحدهای تولیدی این استان تا ۲۶ آبان ماه 3 میلیون و ۴۴۲ هزار قطعه بوده و پیشبینی میشود این میزان تا پایان ماه به بیش از 3 میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه برسد.
این مسئول افزود: در این مدت از این میزان جوجهریزی انجام شده بیش از ۶۲ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.
وی خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود با جوجهریزی ۵۰ میلیلونی تا پایان سال تولید گوشت مرغ در استان قزوین به یکصد هزار تن برسد.