ایلنا از گلستان گزارش می دهد؛
کمبود انرژی مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است
کاهش ۳۰ درصدی تولید کارخانه جات به دلیل کمبود برق
دولت چهاردهم تازه چندماهی است که بر سرکار آمده و مسئولین دولتی شعار رشد ۸ درصدی را دادند که بتوانند مشکلات بیکاری را رفع کنند. بخاطر کمبود انرژی برق و گاز کارخانه جات نمی توانند در سال به طور مداوم فعال باشند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از گرگان، وضعیت اشتغال در کشور به خصوص برای جوانان اصلا خوب نیست. بسیار از جوانان و فارغ التحصیلان فاقد شغل هستند و هنوز ارتباط دانشگاه و صنعت به خوبی برقرار نشده است.
مسئولین دولتی که به تازگی بر سرکار آمدند شعار رشد ۸ درصدی را دادند که بتوانند مشکلات بیکاری را رفع کنند.اما در این بین کارخانه جات و واحد های تولیدی یک سری چالش های مانند کمبود برق، گاز وعدم سرمایه در گردش دارند.
کاهش ۳۰ درصدی تولید کارخانه جات به دلیل کمبود برق
در بهار و تابستان امسال کارخانه جات استان بخاطر کمبود برق تولید آنها ۳۰ درصد کاهش داشته است و کارگران ماهانه حقوق کامل دریافت نمی کردند. زمستان در پیش است و قطعا کمبود گاز هم داریم که گاز صنایع را قطع می کنند و با این شرایط رشد ۸ درصدی اتفاق نخواهد افتاد.
بیشتر کارخانه جات و واحد های تولیدی که راکد هستند بخاطر عدم سرمایه در گردش است و در این شرایط مسئولان باید به صورت مکرر به این واحد های تولید و صنعتی راکد بازدید کنند.
استاندار جدید و تیم اقتصادی وی باید به صورت هفتگی و میدانی از این کارخانه جات بازدید کنند و از جلسات تکراری در سازمان ها پرهیز کنند. قطعا با این اقدام دوباره کارخانه جات به چرخه تولید باز خواهند گشت و اشتغال ایجاد می شود.
طبق گفته های مسئولین دولت سیزدهم ۱۳۰ واحد تولیدی راکد گلستان به چرخه تولید برگشتند و برای حدود ۲۰۰۰ هزار نفر شغل ایحاد شد. عمده واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در شهرک ها و نواحی صنعتی گلستان مستقر هستند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: بازدیدهای میدانی فرصتی برای رفع دغدغههای تولیدکنندگان است و بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی، صنعتی و انتقال مطالبات و دغدغههای آنها به مسئولان، باری را از دوش تولیدکنندگان برداشته و راه را برای فعالیت کاری آنان هموارتر میکند.
درویش علی حسن زاده در رفع نیازمندیهای تولیدکنندگان از جمله تسهیلات بانکی را از موارد مورد توجه در بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی برشمرد و عنوان کرد: مجموعه این عوامل کمک میکند در جلساتی که برای این منظور برگزار میشود درباره رفع نیازهای تولیدکنندگان و پاسخگویی به مطالبات آنها تصمیمگیری شود.
حسن زاده با بیان اینکه باید موانع تولید در هر یک از بخش ها مورد بررسی قرار گیرد اظهار داشت: با توجه به تاکید دولت بر اشتغالزایی و رفع موانع تولید است، باید حمایت های جدی و مستمر از واحدهای تولیدی و صنعتی اتخاذ شود.
وی ادامه داد: دولت و همه مدیران اجرایی برای تقویت بخش تولید و صنعت تمام توان و امکانات خود را بسیج کردهاند و همه مدیران دستگاه های اجرایی برای کمک و پشتیبانی از بخش تولید و اشتغال پای کار هستند.