خبرگزاری کار ایران

توسط کارگر مخترع اصفهانی صورت گرفت؛

طراحی و اختراع دستگاه پرس پا در حالت ایستاده برای معلولان جسمی حرکتی

طراحی و اختراع دستگاه پرس پا در حالت ایستاده برای معلولان جسمی حرکتی
کد خبر : ۱۵۵۳۷۲۳

مخترع  جوان اصفهانی موفق به طراحی و اختراع دستگاه توانبخشی پرس پا برای معلولین جسمی و حرکتی شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عارف شریفی تهرانی کارگر جوان مخترع  موفق به طراحی و اختراع دستگاه توانبخشی پرس پا  در حالت ایستاده برای معلولین جسمی و حرکتی شد‌. این دستگاه که یک وسیله ورزشی و توانبخشی است هم زمان پرس تک پا و دوپا را بصورت ایستاده و بدون نیاز به کمک دیگران مقدور می سازد.

شایان ذکر است که طراحی و طرز کار این دستگاه بخاطر اینکه در حالت ایستاده است باعث بهبود عملکرد قلب و همچنین خونرسانی در فرد معلول گشته و نتایج بهتری را رقم خواهد زد. اساس راه حل ارائه شده استفاده از سیستم حرکت عمود بیمار است که بدن بیمار به همراه هر دو پا توسط سه سیستم و ریل متفاوت به صورت عمود کنترل می شود که درون شاسی فلزی دستگاه، بیمار قرار گرفته و توسط بندها و کمربند هایی بیمار به آن فیکس می شود و سپس با استفاده از مانیتور نوع تمرین مشخص و توانبخشی در حالت ایستاده آغاز میشود. این محصول به عنوان دستگاه پرس پای ایستاده معلولین در باشگاه های ورزشی و توانبخشی کاربرد دارد.

برای استفاده از این دستگاه بیمار بر روی زمین نشسته و خود را به روی پایه های دستگاه منتقل میکند، سپس کمربند ها را به سینه ، شکم و ران هایش متصل میکند ، در ادامه به انتخاب گزینه نشستن در مانیتور بیمار به اندازه که برای بستن بندهای پا فضا نیاز دارد بالا میرود و سپس بند های هر دو پا را بسته و پای خود را در پایه فیکس می کند . اکنون با استفاده از گزینه های موجود در مانیتور شامل حرکت دو پا، تک پا، حالت ایستاده و حالت نشسته شروع به استفاده از حرکات تمرینی و توانبخشی میکند. پس از پایان تمرین بیمار با گزینه نشستن ابتدا بند پا های خود را باز می کند و سپس بند های سینه ، شکم و ران های خود را باز می کند و با فعالیت روزمره خود باز می شود.

برای افرادی هم که مشکل حسی و کنترل پا در آن ها خیلی حاد نیست می توانند در حالت ایستاده توسط کمربند با دستگاه متصل شوند و تمرین کنند. دستگاه پرس پای ایستاده معلولین یک وسیله ورزشی و توانبخشی بوده و در صنایع تولید لوازم ورزشی و توانبخشی امکان تولید صنعتی داشته و در صنایع درمانی و توانبخشی بیماران نظیر بیمارستان ها و باشگاه های مخصوص توانبخشی معلولین کاربرد صنعتی دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز