مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان:
عملیات برداشت و فرآوری زعفران در استان اصفهان آغاز شد
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه سالجاری در مناطق سردسیر استان خبرداد. و گفت: این اتفاق مهم به مرور به شهرستان های معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت.
به گزارش ایلنا از اصفهان، احمدرضا رئیس زاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه سالجاری در مناطق سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستان های معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت،گفت: استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران است.
وی افزود: سطح زیرکشت زعفران بالغ بر 1880 هکتار بوده و پیش بینی می شود که حدود از 11200 کیلو گرم محصول برداشت شود که نسبت به سال گذشته 800 کیلوگرم افزایش خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: شهرستان های نطنز با سطح 490 هکتار ، تیران و کرون 275 هکتار، نجف آباد 175 هکتار ،کاشان 110 هکتار، آران و بیدگل 105 هکتار، اردستان و شاهین شهر 100 هکتاربه ترتیب بیشترین سطح زیرکشت را نسبت به سایر شهرستانها به خود اختصاص داده اند.
رئیس زاده تصریح کرد: مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاوری استان اصفهان، در راستای برنامه الگوی کشت، حمایت از توسعه کشت و فرآوری زعفران را در دستور کار خود قرار داده و اقدام به برگزاری کلاس ها، کارگاه ها و بازدید های علمی و آموزشی و خدمات تامین پیاز به متقاضیان کشت زعفران می کند.