با مشارکت زنجیرههای تولید؛
۲۲ واحد مرغداری در استان قزوین به چرخه تولید بازگشت
رئیس جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۲۲ واحد غیرفعال و راکد مرغ گوشتی در این استان با مشارکت زنجیرههای تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید بازگشت.
به گزارش ایلنا، محمد حسین عطایی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به اقدامات خوبی که در سالهای گذشته انجام شده، علاوه بر استفاده از ظرفیت واحدهای موجود مرغ گوشتی، ۲۲ واحد غیرفعال و راکد با مشارکت زنجیرههای تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید اضافه شده است.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، در 3 سال گذشته تولید گوشت مرغ استان از ۶۰ هزار تن به ۸۰ هزار تن رسیده و طبق برنامه ریزیهای انجام شده این میزان تا پایان سال از مرز ۱۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.
وی یادآور شد: در 7 ماهه گذشته بیش از ۵۷ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای پروش مرغ این استان تولید شده است.
این مسئول افزود: این میزان گوشت مرغ تولید شده بواسطه ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در این مدت بدست آمده است.
وی تصرح کرد: از این میزان گوشت مرغ تولید شده ۲۴ هزار تن در داخل استان مصرف و حدود ۳۳ هزار تن مازاد تولید نیز به سایر استانها و کشور عراق صادر شده است.
عطایی خاطر نشان کرد: در 7 ماهه گذشته نیز ۶۶۳ تن مرغ از استان قزوین به خارج از کشور صادرشده است.
وی اظهار کرد: این سازمان در تلاش است با افزایش راندمان تولید در واحدهای موجود و راهاندازی واحدهای بزرگ مرغداری علاوه بر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را نیز افزایش دهد.
استان قزوین با دارا بودن ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه، در ماه حدود 4 میلیون قطعه جوجه ریزی دارد.