خبرگزاری کار ایران

با مشارکت زنجیره‌های تولید؛

۲۲ واحد مرغداری در استان قزوین به چرخه تولید بازگشت

۲۲ واحد مرغداری در استان قزوین به چرخه تولید بازگشت
کد خبر : ۱۵۵۰۸۳۴

رئیس جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۲۲ واحد غیرفعال و راکد مرغ گوشتی در این استان با مشارکت زنجیره‌های تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش ایلنا، محمد حسین عطایی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به اقدامات خوبی که در سال‌های گذشته انجام شده، علاوه بر استفاده از ظرفیت واحدهای موجود مرغ گوشتی، ۲۲ واحد غیرفعال و راکد با مشارکت زنجیره‌های تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید اضافه شده است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، در 3 سال گذشته تولید گوشت مرغ استان از ۶۰ هزار تن به ۸۰ هزار تن رسیده و طبق برنامه ریزی‌های انجام شده این میزان تا پایان سال از مرز ۱۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.

وی یادآور شد: در 7 ماهه گذشته  بیش از ۵۷ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای پروش مرغ این استان تولید شده است.

این مسئول افزود: این میزان گوشت مرغ تولید شده  بواسطه ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در این مدت بدست آمده است.

وی تصرح کرد: از این میزان گوشت مرغ تولید شده  ۲۴ هزار تن در داخل استان مصرف و حدود ۳۳ هزار تن مازاد تولید نیز به سایر استان‌ها و کشور عراق صادر شده است.

عطایی خاطر نشان کرد: در 7 ماهه گذشته نیز ۶۶۳ تن مرغ از استان قزوین به خارج از کشور صادرشده است.

وی اظهار کرد: این سازمان در تلاش است با افزایش راندمان تولید در واحدهای موجود و راه‌اندازی واحدهای بزرگ مرغداری علاوه بر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را نیز افزایش دهد.

استان قزوین با دارا بودن ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه، در ماه حدود 4 میلیون قطعه جوجه ریزی دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز