افزایش ۵ درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن
مدیر جهاد کشاورزی فومن گفت: مرغداران فومنی از ابتدای امسال تاکنون بیش ۵ هزار تن گوشت سفید تولید کردند.
به گزارش ایلنا از فومن، جهانبخش علیپور با اشاره به افزایش ۵درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن افزود: ۴۷ واحد مرغداری صنعتی در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون ۵ هزار و ۶۰۰ تن گوشت سفید تولید کردند.
مدیر جهاد کشاورزی فومن؛ ارزش این میزان تولید را بیش از ۳۹۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه پارسال ۵درصد بیشتر است.