خبرگزاری کار ایران

افزایش ۵ درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن

افزایش ۵ درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن
کد خبر : ۱۵۴۱۶۶۷

مدیر جهاد کشاورزی فومن گفت: مرغداران فومنی از ابتدای امسال تاکنون بیش ۵ هزار تن گوشت سفید تولید کردند.

به گزارش ایلنا از فومن، جهانبخش علیپور با اشاره به افزایش ۵درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن افزود: ۴۷ واحد مرغداری صنعتی در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون ۵ هزار و ۶۰۰ تن گوشت سفید تولید کردند.

مدیر جهاد کشاورزی فومن؛ ارزش این میزان تولید را بیش از ۳۹۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه پارسال ۵درصد بیشتر است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز