مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان:
همدان رتبه دوم کشور را در جذب مادران بیمه شده روستایی کسب کرد/ عضویت 161 هزار روستایی و عشایر در صندوق بیمه روستایی
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: استان همدان رتبه دوم در رابطه با جذب اعتبارات صندوق بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان را دارد و در بین پنج استان برتر دارای ضریب نفوذ بالاست.
به گزارش ایلنا، حاتم شکری در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ هزار نفر از روستاییان و عشایر استان عضو این صندوق اجتماعی شدهاند و مجموع آمار بیمه شدگان به ۱۶۱ هزار نفر افزایش یافته است.
شکری تصریح کرد: استان همدان ۱۶۱ هزار نفر بیمه شده دارد و ظریف نفوذ بیمه در استان به شدت بالا هست و در این زمینه جایگاه دوم کشور قرار داریم.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد افراد بیمه شده ۱۲۱ هزار نفر مرد و ۴۱ هزار نفر زن هستند، ادامه داد: چهار هزار نفر از این افراد عشایر هستند و ۲۲۰ خانوار عشایری استان نیز از این صندوق مستمری و حقوق بازنشستگی دریافت میکنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: ۲۸۹ هزار نفر در استان همدان واجد شرایط بیمه اجتماعی این صندوق هستند که ضریب نفوذ ۵۶ درصدی را نشان میدهد.
شکری با اشاره به اینکه رسانه نقش مهمی در تبیین دستاوردهای صندوق بیمه عشایر دارد، افزود: تلاش داریم به صورت فصلی گزارشات این صندوق از طریق رسانهها به مخاطبان منعکس کنیم.
وی با بیان اینکه اصل ۲۹ قانون اساسی برخورداری از تامین اجتماعی حقی است همگانی که دولت ها موظفند برای مردم جامعه در نظر بگیرند،اظهار کرد: این صندوق در سال ۱۳۸۴ با اهداف کاهش مهاجرت جمعیت از روستا به شهر، حفظ کرامت افراد در زمان نیاز و هویت بخشی به سیمای روستا، تشکیل شد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر استان همدان گفت: حق بیمه این صندوق به صورت سالیانه دریافت و دو سوم حق بیمه نیز توسط دولت پرداخت میشود.
وی اظهارکرد: افراد میتوانند سوابق بیمهای این بیمه را به سایر صندوق ها و یا از سایر صندوقها به صندوق بیمه عشایر انتقال دهند.
شکری خاطرنشان کرد: مادران غیر شاغل روستایی و عشایری دارای سه فرزند، به صورت رایگان و به مدت هفت سال به طور رایگان بیمه میشوند و حق بیمه آنها توسط دولت پرداخت میشود.
وی تاکید کرد: ۱۴ هزار مادر دارای شرایط در استان همدان شناسایی و پیش ثبتنام شدند و تاکنون ثبت احوال تاییدیه ۱۲ هزار متقاضی را صادر کرده است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان افزود: اعتبار ۶ هزار نفر از این متقاضیان معادل ۵۰۰ میلیارد ریال جذب شده و استان در این رابطه رتبه دوم کشور را به دست آورده است.
وی ادامه داد: مادرانی که فرزند چهارم و پنجم آنها به دنیا بیاید ۲ سال به سابقه بیمهای آنها افزوده میشود.
شکری با اشاره به اینکه از همه ظرفیت استان از جمله استانداری و دانشگاه علوم پزشکی برای جذب بیمهشدگان استفاده شده است، تصریح کرد: به تفکیک هر شهرستان در همدان ۲۹ هزار نفر، ملایر ۲۶ هزار نفر، کبودرآهنگ ۲۳ هزار نفر ،نهاوند ۲۱ هزار،بهار ۱۷ هزار نفر، تویسرکان ۱۲ هزار نفر، اسدآباد ۱۳ هزار نفر، رزن ۱۰ هزار نفر، فامنین هشت هزار نفر و درگزین ۶ هزار نفر تحت پوشش بیمه این صندوق قرار دارند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر استان همدان گفت: در سه سال گذشته ۵۰ هزار نفر در استان همدان به جمعیت بیمه روستاییان و عشایر افزوده شده است.
شکری خاطرنشان کرد: هم اینک نزدیک به ۹ هزار نفر از این صندوق در استان همدان مستمری ماهانه دریافت میکنند.