خبرگزاری کار ایران

رئیس پلیس راه استان لرستان:

بیشتر تصادفات و صدمات ناشی از آن، به دلیل خطای عامل انسانی است

بیشتر تصادفات و صدمات ناشی از آن، به دلیل خطای عامل انسانی است
کد خبر : ۱۵۱۰۵۸۵

رئیس پلیس راه استان لرستان با بیان اینکه بیشتر تصادفات و صدمات ناشی از آن، به دلیل خطای عامل انسانی است بر ضرورت آموزش های ترافیکی به مردم به منظور کاهش تصادفات رانندگی تاکید کرد.

به گزارش ایلنا، سرهنگ "محمدزارعی" امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت:  بررسی های به عمل آمده نشان می‌دهند که بیشتر تصادفات و صدمات ناشی از آن، به دلیل خطای عامل انسانی بوقوع می‌پیوندد و این اعمال و رفتار ناصحیح از نداشتن تجربه و مهارت کافی و فقدان فرهنگ ترافیکی ناشی می‌شود که در نهایت از رکود آموزش، سرچشمه می‌گیرند.

وی افزود:  در کشورهای پیشرفته، چون وسایل نقلیه بتدریج تکامل پیدا کرده‌اند لذا از همان ابتدا نوعی تعلیم و تربیت برای استفاده از آن وسایل در نظر گرفته شده و تعلیمات مربوط به این رفتار جزء آموزش‌های اجتماعی و اخلاقی آن جوامع به حساب آمده است و این آموزش‌ها همواره تدوام دارند زیرا که ضرورت این آموزش‌ها و استمرار آن برای تمامی اقشار جامعه احساس می‌شود.

رئیس پلیس راه استان گفت: در کشور ما نیز برای پیشگیری از مشکلات اجتماعی ناشی از وجود و استفاده از خودرو، باید رفتار افرادی که از این وسیله استفاده می‌کنند یا با آن مواجه می‌شوند، مورد ارزیابی قرار گیرد و فرهنگ بهره گیری از وسایل نقلیه ارتقا یابد.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: بطور کلی باید ذکر کرد که برای جلوگیری از صدمات و خسارات ناشی از تصادفات رانندگی و زیان‌های عظیم مادی و معنوی و معضلات رفت و آمد، باید بدون از دست دادن فرصت، اقداماتی قاطع و پیگیر انجام شود که سرلوحه تمامی این اقدامات البته آموزش است.

سرهنگ زارعی  عنوان داشت: در حال حاضر وظیفه سنگین و خطیر نهادها و سازمان‌هایی چون آموزش و پرورش، آموزش عالی، صدا وسیما و دیگر رسانه‌های ارتباط جمعی و راهنمایی و رانندگی بطور کامل مشهود و مشخص است و در کوتاه مدت نقش رسانه‌های ارتباط جمعی، بخصوص تلویزیون به لحاظ برد و مقبولیت گسترده آن در جامعه در این زمینه دارای اهمیت و ارزشی بسیار والا و غیر قابل انکار است.

رئیس پلیس راه استان، صدا و سیما را بهترین رسانه برای آموزش قوانین و مقررات رانندگی به عموم مردم دانست و گفت:  با توجه به تعداد بیسوادان و کم سوادان و پایین بودن سرانه مطالعه، فراگیر بودن رادیو و تلویزیون، می‌تواند فرصتی استثنایی و کم نظیر، در جهت گسترش برنامه‌های آموزش مقررات راهنمایی و رانندگی در این رسانه‌ها باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز