خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تامین اجتماعی استان:

حدود ۴۰ درصد جمعیت استان کرمانشاه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند

حدود ۴۰ درصد جمعیت استان کرمانشاه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند
کد خبر : ۱۵۰۷۵۵۹

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ۸۲۰ هزار نفر معادل حدود ۴۰ درصد جمعیت استان کرمانشاه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا در کرمانشاه، اسکندر کاکایی در نشست امروز در جمع خبرنگاران دلیل اینکه پوشش بیمه در کرمانشاه نسبت به میانگین کشور پایین‌تر است را دو عامل اصلی پایین بودن فرهنگ بیمه و همچنین صنعتی نبودن استان اعلام و اظهار داشت: تعداد بیمه‌شدگان اصلی استان از ۲۵۷ هزار نفر در پایان سال ۱۴۰۰، به ۲۷۱ هزار نفر در پایان سال گذشته رسید.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه تعداد بیمه‌شدگان اجباری در این مدت از ۱۴۹ هزار نفر به ۱۵۸ هزار نفر افزایش یافته است، گفت: تعداد مستمری‌بگیران نیز در این مدت از ۷۵ هزار نفر به ۸۸ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.

وی با اشاره به افزایش ۱۴ هزار نفری بیمه شدگان اصلی استان در دو سال اخیر، افزود: این در حالیست که در سال‌های گذشته هر سال تنها ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ بیمه شده جدید در استان داشتیم.

کاکایی در ادامه  با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۵۰۰ نفر در استان مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، خاطرنشان کرد: در حوزه توسعه بیمه فراگیر شامل بیمه زنان خانه‌دار و دانشجویان نیز هم‌اکنون یازده هزار زن خانه‌دار و ۱۵۰۰ دانشجوی استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.

وی تعداد کارگاه‌های فعال در حوزه بیمه‌پردازی در استان را نیز ۲۱ هزار و ۵۰۰ کارگاه اعلام کرد که از این تعداد تنها ۵۰۰ کارگاه بالای ۵۰ نفر هستند و افزود: میزان مطالبات قطعی ما از پیمانکاران ۵۵۰ میلیارد و مطالبات برآوردی حدود ۸۵۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به هوشمندشدن لیست حق بیمه و فراهم‌شدن امکان پرداخت آن به صورت آنلاین، ابراز امیدواری کرد این روند به کاهش مطالبات کمک کند.

کاکایی به وضعیت بیمه کارگران ساختمانی استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: ۱۶ هزار کارگر ساختمانی بیمه شده در استان داریم و حدود پنج هزار نفر هم پشت نوبت هستند.

وی با بیان اینکه بیمه کارگران جدید ساختمانی تنها به شرط تامین منابع مالی میسر است و فعلا منابعی در این زمینه تخصیص نیافته، گفت: صرفا از محل قطع افرادی که کارگر نبودند و از این بیمه استفاده می‌کردند می‌توان کارگران ساختمانی جدید را بیمه کرد که آخرین بار از این محل۲۰۰ نفر را بیمه کردیم.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه سپس به تجمعات یکشنبه‌های بازنشستگان مقابل تامین اجتماعی کرمانشاه نیز اشاره کرد که چند سال است ادامه دارد و گفت: نیمی از این افراد هیچ ارتباطی با تامین اجتماعی ندارند.

کاکایی با اشاره به اینکه دریافتی بازنشستگان متناسب با سابقه واریز حق بیمه و دستمزدی که برای آنها ثبت شده، متفاوت است، گفت: قرار نیست کسانی که یک روز سابقه بیمه دارند با کسانی که ۳۵ سال سابقه دارند، یک اندازه دریافت کنند.

وی اظهار کرد: از سوی دیگر هر گونه افزایش مستمری بازنشستگان به مصوبه مجلس و یا هیات وزیران نیاز دارد و از عهده تامین اجتماعی به تنهایی خارج است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون دو بار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی انجام شده، گفت: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم هم در دستورکار است.

به گفته کاکایی، از ابتدای امسال هر ماه یک میلیون تومان علی الحساب به دریافتی همه مستمری بگیران واریز شده و افزایش مستمری حداقل بگیرها در سال جاری نیز ۳۵ درصد بوده که از کارمندان و سایر سطوح بیشتر بوده است.

وی با بیان اینکه مشکلات بازنشستگان قابل درک است، اما تنها به تامین اجتماعی برنمی‌گردد، افزود: در کنار افزایش حقوق، باید سایر موارد از جمله تورم هم مدیریت شود

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه در پایان با اشاره به اقداماتی که برای شفاف‌سازی از سوی تامین اجتماعی صورت گرفته، اظهار داشت:: هم‌اکنون ۵۹ خدمت پرمتقاضی تامین اجتماعی به صورت الکترونیک انجام می‌شود، به علاوه صدور نسخ نیز الکترونیکی شده و روزانه ۱.۵ میلیون نسخه الکترونیکی در حوزه درمان تامین اجتماعی در سراسر کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز