خبرگزاری کار ایران

در شورای شهر شیراز مطرح شد؛

شیراز در میان کلانشهرها کمترین میزان مالیات بر ارزش افزوده را دریافت می‌کند

شیراز در میان کلانشهرها کمترین میزان مالیات بر ارزش افزوده را دریافت می‌کند
کد خبر : ۱۵۰۲۵۲۵

مدیر کل امور مالیاتی فارس: دستگاه‌های اجرایی در ارائه اطلاعات مالیاتی جزیره ای عمل می کنند

یکصد و شصتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز برگزار شد و 10دستور کار مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، رئیس شورای شهر شیراز به نمایندگی از دیگر اعضای شورای شهر شیراز با تبریک به مسعود پزشکیان، منتخب ملت بزرگ ایران و آرزوی موفقیت روزافزون  برای وی  در مسیر خدمتگزاری به مردم داشت و گفت: اعضای شورای شهر شیراز برای همکاری و تعامل با دولت چهاردهم آمادگی خود را برای پیشبرد اهداف دولت جدید و خدمتگراری به مردم اعلام می دارد.

سید ابراهیم حسینی اظهار امیدواری کرد: با آغاز دولت چهاردهم فصل جدیدی از تعامل و همدلی در کشور برای ساختن ایرانی قوی و آباد آغاز شود و بیش از پیش شاهد پیشرفت، آبادانی کشور و عزت و اعتلای ایران اسلامی باشیم.

 شیراز در میان کلانشهرهای هم تراز کمترین میزان مالیات بر ارزش افزوده را دریافت می‌کند

شهردار شیراز در ادامه گفت: شهر شیراز در میان کلیه کلان شهرهای هم تراز جمعیتی و موارد دیگر کمترین میزان مالیات بر ارزش افزوده را دریافت می‌کند؛ اما باید تلاش شود تا پایه مالیاتی افزایش یابد.

محمد حسن اسدی اظهار کرد: در سال گذشته میزان مالیات بر ارزش افزوده و آلایندگی و سایر مبالغ پرداخت شده به شهرداری شیراز به مبلغ هزار و 70 میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر میزان مالیات بر ارزش افزوده از 9 به 10 درصد رسیده است در صورتی که سهم شهرداری ها کمتر شده است، افزود: شهر شیراز در میان کلیه کلان شهرهای هم تراز جمعیتی و موارد دیگر کمترین میزان مالیات بر ارزش را دریافت می کند اما باید تلاش شود تا پایه مالیاتی افزایش یابد.

شهردار شیراز تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده به شهرداری شیراز در سال گذشته معادل ساخت و عملیات اجرایی یک دوم پروژه زیر گذر گویم، ۳۵0 متر احداث مترو (کمتر از 1 کیلومتر) و یا خرید ۸۵ دستگاه اتوبوس دیزل و50 دستگاه برقی است که این میزان در مقایسه با هزینه هایی که بر عهده شهرداری بوده، بسیار ناچیز است.

اسدی خاطر نشان کرد: مبلغ هزار و 70 میلیارد تومان نسبت به بودجه 24 هزار و 500 میلیارد تومانی شهرداری شیراز در سال گذشته معادل ۴ درصد بودجه تعیین شده از سوی شورای اسلامی شهر شیراز برای مجموعه مدیریت شهری است.

  دستگاه‌های اجرایی در ارائه اطلاعات مالیاتی جزیره ای عمل می کنند

در ادامه همچنین مدیر کل امور مالیاتی استان فارس، ضمن تقدیر از شهرداری شیراز برای همکاری با امور مالیاتی، اظهار کرد: درآمدهای مالیاتی استان از محل مالیات، مصارف بودجه ای استان تامین می شود و 97 درصد منابع مالیاتی استان را تشکیل می دهد.

محمدرضا محمدابراهیمی با اشاره به اینکه پرداخت حقوق بخش عمده ای از مصارف را تشکیل می دهد، افزود: در سال گذشته 14 هزار میلیارد و 300 میلون تومان وصول مالیات داشته ایم که نسبت به سال گذشته رشد 44 درصدی داشته است.

مدیر کل امور مالیاتی استان فارس تصریح کرد: در سال گذشته بالغ بر 2 هزار و 992 میلیارد تومان از محل مبالغ وصولی استان میان شهرداری ها و دهیاری ها توزیع شد که از این میزان 2 هزار و 91 میلیارد تومان میان شهرداری های استان توزیع شد و مبلغ 779 میلیارد تومان به دهیاری ها و 34 میلیارد تومان به فرمانداری ها برای مواردی که در دهیاری ها وجود ندارد و 89 میلیون به اداره کل امور عشایر پرداخت شد.

محمد ابراهیمی ادامه داد: در خصوص عوارض نسبت به سال گذشته رشد 73 درصدی داشته ایم و در خصوص فرار مالیاتی 32 هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی که سازمان ها پرداخت نکردند را شاهد بودیم که 670 میلیارد تومان از این محل وصول شده است.

وی اضافه کرد: در حوزه مالیات اشخاص حقیقی 360 هزار پرونده مودی مالیاتی داشتیم که از این میزان 250 هزار مورد از مزایای تبصره 100 استفاده داشتند و از این تعداد 120 هزار نفر مالیات آن ها صفر شد.

مدیر کل امور مالیاتی استان فارس خاطر نشان کرد: بیشتر مودیان زیر 25 میلیون تومان مالیات در بخش مشاغل دارند و بر اساس اطلاعات به دست آمده در سال گذشته تعداد 177 هزار شخصیت حقیقی فعال اقتصادی که پرونده مالیاتی نداشتند، شناسایی شدند.

محمدابراهیمی با اشاره به اینکه 6 هزار و 800 نفر شخصیت حقوقی شناسایی شدند، افزود: مجموع پرونده های حقیقی شناسایی شده اداره کل امور مالیاتی استان 670 هزار مورد و اشخاص حقوقی 42 هزار مورد است.

وی تاکید کرد: بانک های اطلاعاتی استان بسیار ضعیف است و تبادل اطلاعات میان دستگاه ها با مشکل صورت می گیرد و هر دستگاهی به صورت جزیره ای عمل می کند.

مدیر کل امور مالیاتی استان فارس تصریح کرد: بر اساس آمار صورت گرفته از هر صنف، بیشترین صنفی که بیشترین مالیات را پرداخت می کنند پزشکان هستند که میانگین سرانه هر پزشک در سال 1402 بالغ بر 37 میلیون و 900 هزار تومان بوده است.

  تصویب لایحه دوفوریتی درخصوص پرداخت کمک هزینه رفاهی کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی

در ادامه یکصد و شصتمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز  11 دستور کار توسط 13 عضو شورا در قالب 5 لایحه دوفوریتی، 3 نامه فرمانداری، 1 لایحه یک فوریتی، و 1طرح کمیسیون به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و در نهایت 3 مصوبه به تصویب رسید.

در این جلسه ابتدا طرح دوفوریتی جمعی از اعضای شورا، درخصوص حمایت از همیاران ترافیک هیأت های مذهبی شیراز با حضور اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

بر اساس ماده واحده این طرح، معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری شیراز مکلف است با رعایت آیین نامه مالی و معاملات شهرداری، ضمن خرید از محل ردیف اعتباری 3021201 بودجه سال 1403 شهرداری، به ازای هر هیأت مذهبی واقع در شهر شیراز که اسناد هیأت به تأیید شورای هیأت مذهبی استان رسیده برای اقلام به شرح پنج عدد جلیقه (کاور) ایمنی زرد رنگ 4 خط شبرنگ فسفری، دو عدد تابلو ایست دستی چراغ دار، دو عدد باتوم دستی چراغ دار (LED) تهیه و تحویل نماینده رسمی ایشان کند.

 در ادامه طرح دوفوریتی جمعی از اعضای شورا، درخصوص دو اساسنامه « اساسنامه سازمان فرهنگی» و « اساسنامه مؤسسه فرهنگی شهرداری» با حضور13 نفر اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

 بر اساس ماده واحده این طرح دو اساسنامه « اساسنامه سازمان فرهنگی» و « اساسنامه مؤسسه فرهنگی شهرداری» ممهور به مهر شورا به تصویب رسید.

 در ادامه این جلسه لایحه دوفوریتی شهرداری شیراز، درخصوص پرداخت کمک هزینه رفاهی کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی شهرداری شیراز بررسی و به تصویب رسید.

به گزارش ایلنا، بر اساس ماده واحده این طرح به شهرداری شیراز اجازه داده می شود در صورت وجود منابع مالی و امکان تخصیص اعتبار نسبت به پرداخت مبلغ 25 میلیون ریال(معادل دومیلیون و پانصد هزار تومان) به صورت ماهیانه به عنوان کمک هزینه رفاهی به کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی از ردیف اعتباری سایر کمک های رفاهی با شماره 160290 از بودجه سال 1403 از ابتدای سال جاری تا 30بهمن اقدام کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز