مدیرکل صمت استان خبر داد؛
فعالیت ۳۵۷ واحد تولیدی صنایع غذایی در استان قزوین
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: ۳۵۷ واحد تولیدی استان در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کند که معادل ۱۰ درصد از مجموع صنایع استان است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محسن رستمی در جریان بازدید مدیرکل صنایع غذایی و داروئی وزارت صمت از چند واحد صنعتی مواد غذایی استان اظهارداشت: ۳۵۷ واحد تولیدی استان در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کند که بیشتر این واحدهای تولیدی به عنوان صنایع مطرح کشور هستند که در استان قزوین مستقر شده اند.
وی افزود: ظرفیت اسمی این صنایع ۳۰۵ میلیون و ۸۵۸ هزار تن در سال است که در این واحدها انواع سس، بیسکوییت و ویفر، قند و شکر، لبنیات، آرد، آب معدنی و محصولات آشامیدنی و روغن خوراکی تولید و روانه بازار میشود.
رستمی تصریح کرد: در واحدهای صنایع غذایی استان قزوین ۱۳ هزار و ۱۶۱ نفر مشغول به کار شده اند که سهم هشت درصدی اشتغال در صنایع استان را به خود اختصاص داده اند.
مدیرکل صمت استان قزوین یادآورشد: یکی از مهم ترین برنامههای سازمان صمت استان قزوین پیگیری مشکلات تخصیص ارز واحدهای صنایع غذایی است که امروز با حضور مدیرکل صنایع غذایی و دارویی در بازدید از پنج واحد تولیدی این موانع مطرح و مشکلات آنها برطرف شد.
محمد بهرو، مدیرعامل شرکت گلوکوزان نیز در این بازدید به برخی از مشکلات واحد اشاره کرد و یادآورشد: این واحد تولیدی سال ۴۹ در مساحت چهار هکتار راه اندازی شد و سالانه ۲۳۰ هزار تن انواع محصولات نشاسته، گلوکز، فروکتوز، چسب و خوراک دام تولید میکند.
به گفته بهرو، این واحد تولیدی با ۳۸۷ نیروی کار هم اکنون به عنوان پایشگاه غلات حاصل از ذرت شناخته میشود که نخستین واحد در سطح کشور است.