خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح کرد؛

راه‌اندازی دامداری در مناطق مسکونی کاشان منشأ بیماری‌های واگیر

راه‌اندازی دامداری در مناطق مسکونی کاشان منشأ بیماری‌های واگیر
کد خبر : ۱۴۸۶۲۳۹

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت ابزارهای اجرایی توانمند برای جمع‌آوری پرنده‌فروشی‌های داخل شهر را ندارند.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با ایلنا در کاشان با بیان اینکه در پیشرفته‌ترین نقطه شهر کاشان دام نگهداری می‌شود که این کار منشأ بیماری‌های واگیر شده است، تأکید کرد: به‌رغم اینکه این دامداری فضا را ملتهب کرده، ولی مرکز بهداشت نمی‌تواند مانع فعالیت این دامداری شود.

وی افزود: کارشناس بهداشت محیط موظف به ارائه گزارش به نهادهایی مانند دادستانی، اصناف و شهرداری است و خود نمی‌تواند اقدامی به غیر از این انجام بدهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: سگ‌های بلاصاحب، نگهداری پرنده و فروش آن در مناطق مسکونی و فعالیت دامداری مجاور زندگی مردم موضوعاتی است که برای رفع آن گزارش‌های متعددی به دستگاه‌های دولتی داده شده است.

 به گفته دلاوری کاهش آمار سالانه گزیدگی توسط پشه سالک در کاشان و آران و بیدگل به ویژه راوند، مسکن مهر، فین و سن سن از ۷۰۰ مورد به ۱۴۰ مورد در سال ۱۴۰۲ نتیجه تلاش کارشناسان حوزه بهداشت و سم‌پاشی و کنترل مخزن و کانون‌های سالک بوده است.

وی گفت: رها شدن پسماند و تخلیه نخاله ساختمانی در شهر کاشان یکی از عوامل اصلی افزایش پشه سالک در منطقه است و شهرداری می‌بایست نسبت به این موضوع حساس باشد چرا که در شرح وظایف دانشگاه علوم پزشکی جمع‌آوری نخاله ساختمانی وجود ندارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز