خبرگزاری کار ایران

رئیس کل دادگستری هرمزگان در نشست خبری:

در آینده نزدیک با مشکل کمبود نیروی کار مواجه می‌شویم؛ جوانان به قاچاق سوخت روی آورده‌اند

در آینده نزدیک با مشکل کمبود نیروی کار مواجه می‌شویم؛ جوانان به قاچاق سوخت روی آورده‌اند
کد خبر : ۱۴۷۷۵۳۹

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: ما در آینده نزدیک با مشکل کمبود نیروی کار مواجه خواهیم شد، زیرا جوانان به قاچاق سوخت رو آورده‌اند. قاضی دادگاه هم نمی‌تواند در مورد قاچاق سوخت بیش از آنچه در قانون آمده است حکم صادر کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، مجتبی قهرمانی در نشست خبری با اصحاب رسانه در راستای مسئولیت های اجتماعی به بهره‌برداری از کلینیک دندانپزشکی و درمانگاه شهید زارعی در بندرعباس، آزادی زندانیان، رضایت پرونده قصاص، آزادی ۴۰ زندانی اتباع‌خارجی، تهیه جهیزیه خانواده زندانیان و زندانیان نیازمند و... اشاره کرد. 

قهرمانی، با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که سال ها مردم با آن درگیر بودند چالش اسناد موسوم به اسناد رفسنجان در قشم بود، تصریح کرد: با تمهیداتی که طی جلسات مکرر در نظر گرفته شد از ۷۱۴۲ سند، ۵۰ سند تک برگ بدون هزینه و رایگان به مردم تحویل شد. 

وی به حل بیمه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی اشاره و افزود: ۲۰۰۰ مورد تصادف به بیمه ها ارجاع شد که در ۱۸۱۱ مورد دیه گرفته شد‌.  

رئیس دادگستری هرمزگان، با اشاره به اینکه دوگانگی مناطق آزاد از جمله مشکلات بزرگ است و  چالش هایی دارد، مطرح کرد: تعارض قوانین و مدیریت در مناطق آزاد یک چالش جدی است.  

قهرمانی برخی برنامه های امروز را بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دستگاه قضایی استان، بازدید از اسکله شهید رجایی، بازدید از انبار املاک تملیکی و بازدید از زندان بندرعباس برشمرد.

وی در خصوص نمایشگاه دستاوردهای دستگاه قضایی استان، توضیح داد: این نمایشگاه با ۶ غرفه که  ۲۶ پرونده خبری را در خود جای داده اند در این نمایشگاه در محل دادگستری استان در حال برگزاری است.

آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان

قهرمانی در رابطه با قاچاق سوخت در استان گفت: یکی از چالش‌های استان موضوع قاچاق سوخت است که کار‌های زیادی در رابطه با این موضوع انجام شده است. قاچاق سوخت آسیب‌های زیادی به دنبال دارد. آسیب‌های مالی و اقتصادی و ضربه به تولید و اشتغال یک بخش از این موضوع را در بر می‌گیرد. آسیب‌ها اجتماعی بسیار گسترده است.

وی در رابطه با آسیب‌های محیط زیستی قاچاق سوخت گفت: قاچاقچیان سوخت از مشک‌های از جنس نایلون به حجم ۳۰ هزار لیتر برای قاچاق سوخت استفاده می‌کنند که اگر این مشک‌ها پاره شود سوخت وارد دریا می‌شود. یکی از شگرد‌های قاچاقچیان در مواجهه با نیرو‌های گشت، این است که اقدام به تخلیه سوخت در دریا می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: در تمام پرونده‌های قاچاق سوخت به محیط زیست اعلام کرده‌ایم که علاوه بر اتهام قاچاق سوخت موضوع آلودگی محیط زیست نیز رسیدگی می‌شود. یکی دیگر از آسیب‌های قاچاق سوخت ناامنی جاده‌ها است.

قهرمانی بیان کرد: ما در آینده نزدیک با مشکل کمبود نیروی کار مواجه خواهیم شد، زیرا جوانان به قاچاق سوخت روی آورده‌اند. قاضی دادگاه هم نمی‌تواند در مورد قاچاق سوخت بیش از آنچه در قانون آمده است حکم صادر کند، اما جریمه‌های سنگینی برای قاچاق سوخت در نظر گرفته می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز