معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مطرح کرد؛
۲۶ هزار و ۸۵۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در لرستان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تعداد ۲۶ هزار و ۸۵۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط استان صورت گرفت.
به گزارش ایلنا، مریم کوشکی روز یکشنبه پنجم فروردین ماه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی ۶۳۵ مورد بوده و ۱۰۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی، پلمب شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه، مقدار مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شده ۲۱ هزار و ۶۰۴ کیلوگرم بوده است، گفت: در راستای سنجش عوامل محیطی موثر بر سلامت با استفاده از تجهیزات پرتابل ۳۴ هزار و ۴۶۹ مورد بازرسی انجام شده است.
کوشکی تعداد نمونه برداری از مواد غذایی سطح عرضه و ارسال به آزمایشگاه 256 مورد اعلام کرد و اظهار داشت: در زمینه رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه تخلفات بهداشتی ۴۱۴ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی ۳۰ هزار و ۲۸۴ مورد بوده و هزار و ۲۷۴ مورد نیز نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی صورت گرفته است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه فعالیت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط در استان به صورت مستمر تا پایان طرح ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و شکایات مردمی در این راستا، شماره ۱۹۰ پاسخگوی همشهریان گرامی خواهد بود.