خبرگزاری کار ایران

پخت نان سبوس‌دار در نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری

پخت نان سبوس‌دار در نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری
کد خبر : ۱۴۳۶۱۹۱

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح پخت آزمایشی نان سبوس‌دار در نانوایی‌های استان خبر داد.

به گزارش ایلنا، محمدکاظم منزوی اظهار داشت: به طور تقریبی می‌توان گفت که ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر موجود در نان سبوس دار ۲ برابر نان سفید است و مصرف نان سبوس دار خواص فراوانی برای سلامت بدن دارد.

وی افزود: تعدادی از نانوایان شهرکرد برای پخت نان سبوس‌دار اعلام آمادگی کرده‌اند و با افزایش درخواست‌ها این طرح به صورت آزمایشی در استان اجرا می‌شود.

منزوی بیان کرد: به دلیل آشنا نبودن نانوایان با پخت نان سبوس‌دار آموزش‌هایی در این خصوص به آنان داده شده است.

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد:بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت اقدامات اولیه برای تهیه آرد سبوس‌دار انجام شده است.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز