رئیس مدیریت بیماریهای طیور استان:
کارخانجات جوجه کشی قزوین رتبه بندی بهداشتی میشوند
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور استان قزوین گفت: طرح رتبه بندی بهداشتی کارخانجات جوجه کشی استان با همکاری مشترک اداره نظارت بر بهداشت عمومی و اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان قزوین اجرا میشود.
به گزارش ایلنا، وحید ابراهیم نژاد حمیدی گفت: در راستای اجرای آیین نامه اجرایی نظارتهای بهداشتی دامپزشکی و استقرار سامانههای بهداشتی از جمله GMPو HACCP و با هدف ارتقاء شرایط بهداشتی طرح رتبه بندی بهداشتی انجام میشود.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور استان قزوین ادامه داد: با توجه به اهمیت رعایت اصول بهداشتی و قرنطینهای در کارخانجات جوجه کشی و تاثیر آن در تولید جوجه یک روزه با کیفیت، با انجام بازدیدهای ممیزی و بررسی مدارک و مستندات کارخانجات جوجه کشی، ضمن شناسایی و ارزیابی مخاطرات بهداشتی در کارخانجات جوجه کشی اصلاحات ساختاری و بهداشتی مورد نیاز در جهت ارتقاء کارخانجات جوجه کشی به واحدهای بازدید شده ابلاغ میشود.
وی عنوان کرد: در طرح رتبه بندی مدت اعتبار پروانه بهداشتی بهره برداری کارخانجات جوجه کشی بسته به رتبه بهداشتی واحد دو تا پنج ساله خواهد بود.