معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور در شیراز:
طرح مزرعه تا سفره برای کوتاه کردن دست سوءاستفادهگران از سفره مردم اجرایی شد
نشست ملی رؤسای سازمانهای ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداریهای کشور به میزبانی شهرداری شیراز برگزار شد.
به گزارش ایلنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور در این نشست گفت: طرح مزرعه تا سفره با دستور وزارت کشور به صورت آزمایشی از فارس شروع شد و اکنون به تمام استانها ابلاغ شده تا بازارهای کالاهای اساسی برپا شود.
محسن کوشش تبار افزود: استانداران در سراسر کشور اقدامات خوبی را در طرح تنظیم بازار داشتند که فارس هم با یک روحیه جهادی وارد این فعالیت شده است.
وی با بیان اینکه همه به دنبال این هستیم تا قدمی را در این زمینه برداریم، افزود: ما در حال تلاشیم تا یک کالا با دسترسی آسان و به مناسبتترین قیمت در اختیار مردم قرار گیرد.
بنا به اظهار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور؛ دولت سیزدهم نیز به سفره مردم ادای دین کرده و بر این حوزه نظارت کافی داشته است تا ببیند کدام بخشها نیازمند تغییر است و کمبود وجود دارد.
کوششتبار با بیان اینکه وزیر کشور و استانداران با روحیه جهادی در حال کار هستند، گفت: با وجود تمام تلاشها در حوزه معیشت،اما هنوز کاستیهایی داریم و باید در حوزه معیشت تحول ایجاد و باید در زمینه ترهبار تلاش زیاد انجام و شاهد تغییرات محسوسی باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با بیان اینکه طرح مزرعه تا سفره برای کوتاه کردن دست سوءاستفادهگران از سفره مردم اجرایی شد، گفت: تعاونیهای روستایی میتوانند در این حوزه نقش مؤثری داشته باشند و هماکنون برای شروع سال جدید برنامهریزی کنند.
وی تصریح کرد: مدیران سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی هم باید برای این موضوع برنامهریزی و پیگیری کنند.
وی گفت: پیگیری این طرح هم توسط کارگروههای نظارت با مسئولیت معاونت هماهنگی امور استانها است و اعضای این کارگروه هم متشکل از مدیرکل دفتر اقتصادی استان، شهردار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتاق اصناف است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با تأکید بر جانمایی مناسب برای بازارچهها، گفت: باید زمین به سرعت تعیین شود و معاون امور هماهنگی عمرانی استانداریها باید این موضوع را پیگیری کنند.
کوشش تبار در خاتمه خواستار تسریع در راهاندازی این بازارچهها و فعالیت آنها از ۲۰ دیماه امسال تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده شد.
بازارهای خوبی برای ماه مبارک رمضان و ایام پایان سال پیشبینی خواهد شد
در ادامه معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشوردر نشست ملی رؤسای سازمانهای ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداریهای کشور به میزبانی شهرداری کلانشهر شیراز گفت: بازارهای خوبی برای ماه مبارک رمضان و پایان سال پیشبینی خواهد شد و در تأمین کالاهای اساسی از معاونان اقتصادی کمک گرفته شود.
سید سجاد انوشه با بیان اینکه با ورود به شیراز تغییرات چهره این کلانشهر محسوس است، گفت: در خصوص ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی باید نگاه را تغییر داد.
معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور بیان کرد: ابلاغ دستورات به عهده ما است، اما برنامهریزیها با شهرداری است و هر تغییر به معیشت مردم بستگی دارد و اگر تغییر در راستای رونق اتفاق بیفتد، برکت به شهرداری هم خواهد رسید.
وی عنوان کرد: افرادی که از این بازارها خرید و در فضاهای پیشبینی شهرداری حضور مییابند، جزو قشر متوسط و ضعیف جامعه هستند که هر تغییری بر زندگی آنها تاثیر میگذارد، بنابراین باید با تأکید بر بهبود شرایط شغل آنها ساماندهی و برنامهریزی شود.
انوشه همچنین با بیان اینکه این سازمانها برای درآمدزایی شهرداریها و کار اقتصادی تشکیل میشود، خاطرنشان کرد: ۲هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس درونشهری برای جابجایی زائران در سفر اربعین از طرف شهرداریها در مرز خدمات رسانی کردند، این اتوبوس مناسب سفر بین شهری نبود، اما با توجه به اینکه همه زائران را از سرگردانی نجات میداد و هم قیمتها شکسته بود بنابراین از این ترفند میتوان برای سایر خدمات رسانی شهرداریها استفاده کرد.
وی تأکید کرد: سیاست نخست این بازارها این است که علاوه بر تنظیم بازار و کاهش حاشیه بازار و عدالت در توزیع، مردم دسترسی یکسان با قیمت مناسب داشته باشند و واسطهها تا حد امکان حذف شود.
معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور عنوان کرد: بازارها باید تأمینکنندگانی با قیمت مناسب داشته باشند تا مردم تغییر را احساس کنند.
انوشه بیان کرد: بازارهای خوبی برای ماه مبارک رمضان و پایان سال پیشبینی خواهد شد و در تامین کالاهای اساسی از معاونان اقتصادی کمک گرفته شود.
وی متذکر شد: از آنجا که نظارت یکی از مهمترین فاکتورها است، باید این مهم مرتب انجام شود تا از مسیر و هدف خارج نشود.
بنا به اظهار معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، در حال حاض ۷۶۰ عرضه میوه و ترهبار و ۹۶۰ بازار روز برای ساماندهی دستفروشان، تولیدکنندگان کوچک و غیره در سطح کشور توسط شهرداریها در حال مدیریت هستند.
انوشه در خاتمه سخنان خود خواستار نظارت بیشتر بر میزان توسعه و پایداری بازارهای مشاغل خانگی نیز شد.