در آبان ماه صورت گرفت؛
تولید هفت هزار تن مرغ در مرغداریهای قزوین
![تولید هفت هزار تن مرغ در مرغداریهای قزوین](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/mMBKWPeSezbD/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0ppdtmGCmfxwa7otfNPZWXfo,/%D9%85%D8%B1%D8%BA-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C-2.jpg)
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید هفت هزار و ۵۸۶ تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری این استان در آبان ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش ایلنا، علی رمضانپور با اعلام این خبر گفت: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که ۴ هزار و ۶۴۱ تن بود رشد ۶۳ درصدی داشته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.
وی عنوان کرد: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آنها ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.
این مسئول خاطرنشان کرد: استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از مهمترین اهداف این مدیریت در واحدهای تولیدی است.