رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل:
وظیفه هیئت رسیدگی به تخلفات اداری حاکمیت سلامت اداری است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: وظیفه هیئت رسیدگی به تخلفات اداری حاکمیت سلامت اداری است.
به گزارش ایلنا، نوبخت اژدری که در مراسم تکریم و معارفه اعضای جدید هیئت رسیدگی به تخلفات اداری این سازمان سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: صلاحیت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان با هیــات بــدوی است و آراء صادره در صورتیکه قابل تجدید نظر نباشد از تاریخ ابلاغ قطعی و لازم الاجراست.
این مقام مسئول اضافه کرد: ایجاد نارضایتی در ارباب رجوع یا انجام ندادن یا تأخیر در انجام امور قانونی آنها بدون دلیل و همچنین ایراد تهمت و افترا ، هتک حیثیت از مصادیق تخلف اداری محسوب می شود که بدون هیچ گونه چشم پوشی می بایست با متخلفین برخورد شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: هدف از هیئت رسیدگی به تخلفات اداری حاکمیت سلامت اداری است و رسیدگی به تخلفات می بایست به گونه ای باشد که باعث آبروریزی و حتک حرمت افراد نشود.
در ادامه احمد احمدی طالیشان نماینده وزیر جهاد کشاورزی و مدیر کل هماهنگی رسیدگی به تخلفا ت اداری نیز افزود: در رسیدگی به تخلفات اداری با سه مولفه پیگیری ، مقابله و پیشگیری روبروهستیم. بهترین گزینه این است که جلوی تخلف را از طریق پیشگیری بگیریم. این روش یکی از اساسی ترین و قابل قبول ترین روشهای مقابله با فساد و تخلف اداری است.
این مقام مسئول اضافه کرد: برگزاری دوره های تخصصی آشنایی با تخلفات اداری یکی از ضروریات برای تشکیلات اداری است و تمامی کارکنان می بایست با مصادق تخلف و فساد و اختلاس و ... آشنایی کامل داشته باشند.
این مقام مسئول تاکید کرد: سهل انگاری رؤسا و مدیران در ندادن گزارش تخلفات کارمندان تحت امر باعث می شود در مبارزه با تخلفات و کاستی ها موفقیت های قابل قبولی را کسب نکنیم . کارشکنی و شایعه پراکنی ، وادارساختن یا تحریک دیگران به کارشکنی یا کم کاری و ایراد خسارت به اموال دولتی و اعمال فشارهای فردی برای تحصیل مقاصد غیر قانونی ازمصادیق تخلف اداری است که قطعا هیئت رسیدگی به تخلفات اداری با آن برخورد خواهد کرد.
در این جلسه مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان با اشاره به اهمیت نظم و انظباط کاری در تشکیلات سازمانی گفت: روحیه همکاری و انظباط کاری نقش کلیدی در توازن بخشیدن به ساختارهای اداری و سازمانی دارد و در این راستا مقوله فرهنگ در میان صاحبنظران همواره به عنوان بزرگترین پیشنیاز نیل به توسعه همه جانبه مطرح بوده است. حجت الاسلام مهدی اسد علیزاده افزود: فرهنگ کار بایستی در جامعه نهادینه شود تا از این طریق بتوان به توسعه همه جانبه در جامعه دست یافت.