رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد؛
مدیران نفتی و حمل و نقل در حوزه نظارت ترک فعل کردهاند
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: برخی از مدیران نفتی و حمل و نقل هرمزگان در حوزه نظارتی بر عرصه سوخت و سیستم حمل نقلی برنامه نظارتی ندارند و پرونده ترک فعل برای آنها تشکیل می شود.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، مجتبی قهرمانی در مراسم معارفه عارف اکبری به عنوان دادستان جدید بندرعباس و تودیع علیرضا احمدی منش، ساماندهی مسئولیت اجتماعی شرکتهای بزرگ را از اقدامات ارزشمند دادستانی در سالهای اخیر در هرمزگان برشمرد و گفت: عدالت اجتماعی از مطالبات جدی رئیس قوه است و تحقق آن به عهده همه اجزای حاکمیت است.
وی عنوان داشت: در این زمینه دستگاه قضایی مطالبه گر است به طوری که ورود دستگاه قضایی هرمزگان باعث شد پرونده مالیاتی ۹۲ شرکت بزرگ که در ۱۷ استان دیگر پرداخت میشد به استان منتقل و از این محل ۴ هزار میلیارد تومان عایدی از محل عوارض این مالیاتها نصیب شهرداریها و دهیاری ها شد.
قهرمانی افزود: قاچاق سوخت آسیبهای متعددی را برای جامعه به همراه دارد و اقدامات جدی در مقابله با قاچاق در استان به همت استاندار انقلابی در جریان است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان با بیان این که بخشی از مشکلات کنونی ناشی از سهل انگاریهای گذشته است، بیان داشت: ۱۶ کارمند به عنوان نماینده دادستان در ۱۶ جایگاه سوخت مستقر شدهاند که از قاچاق ۴ میلیون لیتر در ۱۶ روز اخیر جلوگیری شده است.
قهرمانی گفت: روزی ۲.۵ میلیون لیتر سوخت در هرمزگان قاچاق میشود و این تاراج اموال عمومی است و این آمار غلو نیست. فقط در یک عملیات ۳ روز پیش فراجا ۱.۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق و ۶۰ هزار متر لوله قاچاق کشف شد و یا در یک تعویض روغنی در ۱۳ روز بیش از ۵ هزار کامیون و خودرو سوخت قاچاق تخلیه کردند و یا کشتی آریانا که توسط سپاه توقیف شد حاوی ۱۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق بود.
قهرمانی بیان داشت: متاسفانه دستگاههای متولی حوزه نفت و حمل و نقل در مرکز سیاستهای دقیقی در این حوزه ندارند و نظارت دقیقی از ناحیه آنها دیده نمیشود و ضرورت دارد تا برای آنان در حوزه ترک فعل اعلام جرم شود.
وی گفت: از اقای احمدی منش که ۱۷ سال در دستگاه قضایی هرمزگان خدمت کردند و دعای خیر مردم هرمزگان بدرقه راه ایشان است، قدردانی و اقای اکبری نیز از نیروهای ارزنده و با تجربه هستند که برایشان در این مسئولیت آرزوی موفقیت داریم.