عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس مطرح کرد؛
سهم کم فارس از کسب و کارهای نوین و دانشبنیان
![سهم کم فارس از کسب و کارهای نوین و دانشبنیان](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/ytggjU6FMwcy/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pmcMjsGlyvX17otfNPZWXfo,/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4+%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg)
عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون کسب و کارهای نوین، دانش بنیان و فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی فارس گفت: از بین شرکتهای دانشبنیان دارای مجوز، ۸ هزار ۹۴۱ شرکت فناور است و فارس سهم کمی از این تعداد دارد.
به گزارش ایلنا، احسان مومنی سهشنبه، ۱۴ شهریور در جلسه کمیسیون کسب و کارهای نوین، دانش بنیان و فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق فارس که با حضور فعالان این حوزه برگزار شد، افزود: برای ارتقاء سهم استان در کسب و کارهای نوین و دانشبنیان داخل و خارج کشور، تلاش خواهد شد.
مومنی با بیان اینکه تغییرات در اقتصاد جهانی یکی از عوامل ایجاد شرکتهای دانش بنیان است، بیان کرد: ایجاد اشتغال، رشد توسعه اقتصادی، ایجاد رفاه عمومی، ارزش افزوده و ایجاد شبکه مالی و اجتماعی از جمله مزایای ایجاد شرکتهای دانش بنیان و کارآفرینی است که این مهم نقش بسیار پر رنگی در اقتصاد جهانی ایفا میکند.
وی به بررسی ساختار شرکتهای دانش بنیان پرداخت و افزود: محصولات و خدمات شرکتهای دانش بنیان میتوانند از طرحها تا نمونههای اولیه یا محصولات تولید انبوه که در آن هزینه های تحقیق و توسعه بخش بزرگی است، متفاوت باشد.
مومنی خاطرنشان کرد: فعالیت در شرکت های دانش بنیان بر اساس مهارت های فکری کارکنان است و وظایف معمولی نیست و همچنین به مهارت ترکیب دانش های مختلف بستگی دارد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس نقش استان فارس در شرکت دانش بنیان را بسیار اندک دانست و اضافه کرد: تعداد شرکتهای دانشبنیان به تفکیک نوع مجوز ۸۹۴۱ شرکت فناور است و استان فارس بخش کوچکی از این تعداد را داراست.
وی بر لزوم تفکیک شرکتهای دانش بنیان به حوزههای فن آوری و تفکیک شرکتهای دانش بنیان در استان فارس تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به ظرفیت استان در موضوع شرکت های دانش بنیان جهت رونق این حوزه نیاز است تا تمام بخش ها پای کار بیایند.
رئیس کمیسیون کسب و کارهای نوین، دانش بنیان و فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی فارس با اشاره به اهداف کمیسیون کسب و کارهای نوین، دانش بنیان و فناوری اطلاعات و ارتباطات تصریح کرد: توسعه و گسترش فن آوری،کمک به رشد شرکتهای نوپا ،توانمند سازی دانش آموختگان و متخصصین با استفاده از تولید، جهانی سازی برند و کالاهای استان، توانمند سازی دانش آموختگان جهت ورود به حوزه کسب و کار، ثبت شرکتهای دانش بنیان، هم افزایی علم و ثروت از مهم ترین اهداف این کمیسیون است.
در این جلسه سایر اعضا و فعالان حوزه کسب و کارهای نوین و دانش بنیان استان به بیان دیدگاه ها و انتظارات خود از این کمیسیون پرداختند.