با حضور وزیر بهداشت انجام گرفت؛
بهره برداری از 66 پروژه سلامت محور در فارس
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شیراز یک شهر ملی و بین المللی و بیمارستان نمازی دارای جایگاه ویژه از نظر علمی و پیشرفت های پزشکی است که علاوه بر استان فارس، بیماران دیگر استان های کشور را نیز تحت پوشش قرار می دهد.
به گزارش ایلنا، بهرام عین اللهی در ادامه برنامههای سفر امروز خود به شیراز به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور، در بیمارستان نمازی حضور یافته و پس از افتتاح دستگاه توموتراپی در این بیمارستان به عنوان جدیدترین تکنولوژی درمان سرطان، در آیین بهره برداری از 66 پروژه سلامت محور در استان فارس، حضور یافت.
عین اللهی ستگاه توموتراپی در بیمارستان نمازی را پیشرفته ترین دستگاه درمان بیماران در سطح دنیا برشمرد و با اشاره به حجم بالای پروژه های افتتاح شده در آئین امروز، راه اندازی مگاهاسپیتال را اولویت مهم مجموعه سلامت فارس عنوان کرد.
او ثمره نهایی این خدمات را نفع مردم و ارتقای سلامت جامعه دانست و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر «جهاد تبیین»، بر انعکاس شایسته توانمندی ها و دستاوردهای این حوزه تاکید کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه به اجرای طرح جدید سلامت خانواده در 91 شهر کشور پرداخت که افراد تحت پوشش از پرونده الکترونیکی سلامت برخوردار می شوند و از پزشکان برنامه پزشک خانواده در استان های فارس و مازندران در طول سال های اجرای این برنامه قدردانی کرد.
کمک ۲۰۰۰ میلیارد ریالی وزیر بهداشت برای کمک به بیمارستان نمازی
استاندار فارس نیز در این مراسم گفت: شرایط خدمت رسانی به مردم در کشور مهیاست؛ رویکرد دولت حل مسائل و مشکلات یکی پس از دیگری است، اقدامات خوبی در این مدت انجام شده است و امیدواریم مشکل مسکن و معیشت مردم نیز با هم افزایی و تلاش و پشتکار روز افزون مسئولین مرتفع شود.
محمد هادی ایمانیه افزود: در مدت اخیر تحولات خوب و موثری در حوزه پزشکان تمام وقتی در زمینه های بستری انجام شده است و امیدواریم در سال آینده نیز در زمینه های غیر بستری نیز تحولات کارآمد، موثر و در جهت خدمت به مردم انجام شود.
استاندار فارس در بخش دیگر سخنان خود، از کمک ۲۰۰۰ میلیارد ریالی وزیر بهداشت برای کمک به بیمارستان نمازی خبر داد و افزود: وزیر بهداشت برای ساخت دو بیمارستان بزرگ در شیراز، پیگیری های موثر انجام داده اند امیدواریم با پیگیری های مجدانه ایشان با تهاتر نفت و تامین اعتبار برای ساخت این بیمارستان ها شاهد افزایش سرعت کار در احداث این مراکز درمانی باشیم.
ایمانیه به انتصاب رایزن سلامت در برخی سفارت خانه ها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: فارس همواره بعنوان قطب پزشکی مطرح بوده و ظرفیت های متعدد و متفاوتی در حوزه سلامت دارد؛ انتصاب رایزن سلامت در برخی سفارت خانه ها برای توسعه صنعت توریسم درمانی کشور و بویژه استان فارس نقشی مهم و اثرگذار دارد.
وی افزود: اساتید تمام وقت، تمام وجود و زمان خود را در بیمارستان های دولتی به آموزش دانشجویان و خدمت رسانی به قشر ضعیف اختصاص می دهند که می بایست در حد مقدورات و توان به نحوی می بایست بخیر از زحمات آنان جبران شود.
ایمانیه گفت: فارس و شیراز همواره جلودار حرکت پزشک خانواده شهری بوده و از سال ۹۱ اجرایی شده است؛ با توجه به اینکه قرار است طرح جدید پزشک خانواده با شیوه فعلی که در فارس انجام شود، ادامه یابد، می بایست مشکل مراقبین سلامت و محل دریافت حقوق آنان مشخص شود.
توسعه زیرساخت های ارائه خدمات سلامت در استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در آئین بهره برداری از 66 پروژه حوزه سلامت فارس، توسعه زیرساخت های ارائه خدمات سلامت در استان را از اولویت مهم دانشگاه برشمرد.
سید وحید حسینی با اشاره به توسعه زیرساخت های ارائه خدمات سلامت استان به عنوان اولویت مهم دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بهره برداری از این خدمات را مصداقی از این اهمیت برشمرد و از برنامه ریزی برای تقویت این امر خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با معرفی پروژه های مرکز خدمات جامع سلامت حضرت مهدی(عج) شیراز؛ مرکز خدمان جامع سلامت تیزآب در شهرستان داراب؛ بهسازی خوابگاه دانشجویان بیمارستان شهید دکتر فقیهی؛ کلینیک ویژه تخصصی شهرستان نورآباد ممسنی و بخش بیماران بین الملل بیمارستان شهید دکتر چمران شیراز که در این آئین، به نمایندگی از 66 پروژه هفته دولت امسال در حوزه سلامت فارس به صورت مجازی بهره برداری می رسد، ادامه داد: در حال حاضر نیز با حمایت استاندار فارس، زمین بیمارستان حضرت محمد رسول الله(ص) انتخاب شده و امیدواریم مراحل اجرایی این پروژه، شتاب گیرد.
در این آئین از ۷ پروژه تجهیزاتی، ۲۲ پروژه درمانی، ۳۲ پروژه بهداشتی، ۱ پروژه آموزشی، ۲ پروژه فرهنگی و دانشجویی و ۲ پروژه در سایر حوزه ها به منظور توسعه سلامت و بهداشت استان فارس بهره برداری شد.