خبرگزاری کار ایران

مدیرکل بحران استان خبر داد؛

کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و خشکسالی بزرگترین تهدیدات استان مرکزی

کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و خشکسالی بزرگترین تهدیدات استان مرکزی
کد خبر : ۱۳۷۶۳۰۳

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی با بیان اینکه کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و خشکسالی بزرگترین تهدید در این استان است، گفت: مخاطرات و تهدیدات این استان اولویت‌بندی شده است و تمامی تلاش‌ها برای کاهش آسیب‌ها در زمان بحران به کار گرفته شده است.

به گزارش ایلنا، امید محترمی در جلسه آموزشی سازمان‌های مردم نهاد در حوزه مدیریت بحران استان مرکزی که در سالن غدیر استانداری این استان در اراک برگزار شد، افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در قالب‌های مختلف، یکی از وظایف مدیریت بحران است که این موضوع در این استان مورد توجه جدی قرار دارد.

وی ادامه داد: این استان در حوزه بازسازی و آمادگی پاسخ با گروه‌های جهادی اقدامات مطلوبی داشته و هماهنگی خوبی در این خصوص ایجاد شده و منجر به چند تفاهم‌نامه شده است. امید است در حوزه تشکل‌های مردمی نیز اتفاقات خوبی رخ دهد و ظرفیت این بخش در مدیریت بحران بیش از گذشته بهره‌گیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی اظهار داشت: حوزه مدیریت بحران در کشور مستقل نیست و بر پایه استفاده از مشارکت و ظرفیت سایر دستگاه‌ها است و نقش مؤثر و کارایی سازمان‌های مردم نهاد در مدیریت بحران نیز امری اجتناب‌ناپذیر است.

محترمی با اشاره به اینکه 7 درصد بلایا و مخاطرات طبیعی دنیا در ایران رخ می‌دهد، تصریح کرد: تهدیدات مختلفی در کشور وجود دارد. مسئولیت مدیریت بحران در بلایای طبیعی و حوادث انسان‌ساخت که جنبه امنیتی و نظامی نداشته باشد، بر عهده مدیریت بحران است. تاکنون حدود 52 مخاطره در کشور شناسایی شده است.

وی بیان داشت: در هیچ کجای دنیا دولت‌ها به تنهایی قادر به مدیریت بحران‌ها نیستند و در این خصوص همه باید کمک دهند و آموزش‌های لازم را فرا گیرند. همچنین افزایش تاب‌آوری در جامعه از دیگر موارد با اهمیت است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این جلسه گفت: تشکل‌های مردم نهاد سربازان حوزه اجتماعی و فرهنگی هستند و فعالیت این قشر تاکنون بار بزرگی از دوش دولت برداشته است.

محمدامین باقری افزود: تشکل‌های مردم نهاد در قبل، حین و بعد از بحران نقش برجسته‌ای دارند که در هر زمان باید تلاش کنند تا به مدیریت بحران کمک کنند. بر این اساس ارتقای دانش تشکل‌های مردمی در مواجهه با بحران‌های مختلف امری ضروری است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز