شهردار رامسر تاکید کرد؛
خواهرخواندگی شیراز و رامسر زمینه ساز فرصت سازی است
شهرهای شیراز و رامسر برای ارتباط بیشتر و استفاده از تجربیات یکدیگر، گامهای جدی بر خواهند داشت.
به گزارش ایلنا، در این راستا امینی شاد شهردار به همراه حلاجیان مدیر پسماند شهرداری رامسر در سفر به شیراز با هدف گسترش ارتباطات شهری، با امین معاون عمرانی شهرداری شیراز دیدار کردند و نقطه نظرات خود را به اشتراک گذاشتند.
در این دیدار صمیمانه بحثهایی چون خواهر خواندگی شیراز و رامسر نیز مطرح که مورد استقبال طرفین قرار گرفت.
شهردار رامسر در این دیدار گفت: در جهان امروزی شهرها پدیدهای پیچیده و پویا هستند که باید با افق فکری بلند مدت و استراتژی کارآمد نسبت به مدیریت آنها اقدام کرد.
علی امینی شاد در دیدار با معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز به گوشهای از ظرفیتهای رامسر به عنوان شهر بهشتی و پر جاذبه شمال کشور اشاره کرد و افزود: رامسر دروازه کشورهای اوراسیا خواهد شد و از شخصیتی بین المللی برای گفتگو با جهانیان برخوردار است و البته شیراز مهد علم و فرهنگ و ادب و سومین شهر زیارتی ایران و از ظن من دروازه ورود به کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
وی گفت: انعقاد تفاهمنامه فرهنگی و پیمان خواهرخواندگی میان شیراز و رامسر زمینه ساز هم افزایی، فرصت سازی و باروری ظرفیت های این دو شهر خواهد شد.
امینی شاد در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: شهر رامسر با اتخاذ سیاستهای راهبردی در حال خروج از وضعیت تک هستهای است و با اجرای پروژههای جدید به سوی چند هستهای شدن پیش میرود که این موضوع نقش ارزندهای در بهبود کیفیت زندگی شهروندان و رونق گردشگری خواهد داشت.
وی رودخانه صفارود را نام برد که با برنامه ریزی و طرح ریزی که شده است مقصد گردشگر خواهیم کرد.
شهردار رامسر خواستار توجه بیشتر حاکمیت به ظرفیت شهرهای مهم و نقش ارزنده آنها در بالندگی ایران اسلامی شد و اظهار داشت: برخورداری از حمایتهای ملی از سوی سیاستگذاران برای شهرهای مهم کشور حیاتی است و چنانچه دولت در راستای توسعه زیرساختهای این گونه شهرها سرمایه گذاری بیشتری انجام دهد، کلیت ایران اسلامی از برکات آن بهرهمند خواهد شد.
وی با اشاره به این موضوع که در حوزه تدوین طرح های جامع جمعیتی شهرهای گردشگر پذیر باید به میزبانی از جمعیت شناور توجه داشت، عنوان کرد: رامسر میزبان بیش از یک میلیون نفر گردشگر در ماه است و برای بهره برداری از این پتانسیل مهم باید زیرساخت ها و امکانات شهری را با بهره گیری از اعتبارات ملی در مسیر رشد و توسعه قرار داد.
این مدیر ارشد شهرداری رامسر در بخش دیگری از سخنانش گفت: اطلس سرمایه گذاری رامسر با تلاش مراکز دانشگاهی در حال تدوین است و در مردادماه سال جاری رویداد بزرگ سرمایه گذاری در این شهر با حضور نمایندگان کلانشهرهای ایران و جهان برگزار خواهد شد.
امینی شاد بارقه های جهش عمرانی در کلانشهر شیراز را مشهود ارزیابی کرد و افزود: اختصاص 80 درصد بودجه به خدمات عمرانی در کلانشهر شیراز به عنوان یک گام مثبت در عرصه سازندگی ایران اسلامی برشمرده می شود.
وی با اشاره به پیشرفت های عمرانی که در شهر زیبای رامسر در مدت اخیر روی داده اضافه کرد: بودجه رامسر در سال 1400 تقریبا 80 میلیارد تومان بود که در سال جاری با تلاش های صورت گرفته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان هدف گذاری شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این موضوع که اداره شهرها بر اساس نگاه سیاسی یک آسیب برشمرده می شود، بیان داشت: در جهان امروزی شهرها پدیدهای پیچیده و پویا هستند که باید با افق فکری بلند مدت، استراتژی کارآمد و بهره گیری از هم افزایی های دیپلماسی شهری نسبت به مدیریت آنها اقدام کرد.
وی گفت: در شرایط کنونی بغیر از تقویت مدیریت شهری در ساختار نظام اداری، مفهوم بخشی به دیپلماسی شهری زیر سایه دیپلماسی ملی برای برای پررنگ کردن نقش شهرها از واجبات است
1402 فرصتی برای شکوفایی عمرانی پروژه های شهرداری شیراز است
در ادامه این دیدار صمیمانه، معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز به تشریح مولفههای جهش عمرانی در سومین حرم اهل بیت (ع) پرداخت.
محمد امین اظهار داشت: سال 1402 فرصتی برای شکوفایی عمرانی پروژه های شهرداری شیراز است و بودجه عمرانی این کلانشهر پس از تهران در رتبه دوم کشور ایستاده است.
وی با اشاره به برخی از پروژههای عمرانی که در سطح شهر شیراز در حال اجرا هستند، بیان داشت: در حال حاضر شهرداری شیراز مجری احداث 27 تقاطع و پل است و این در حالی است که در حوزه آزادراه و بزرگراه سازی پروژه های متعددی به وسعت 37 کیلومتر در دست احداث بوده و در سال جاری 20 کیلومتر از آنها به بهره برداری خواهد رسید.
وی در همین رابطه افزود: ساماندهی آب های سطحی، احداث ساختمان های تاثیرگذار شهری، احداث پردیس فرهنگی با هفت سالن سینما و تئاتر، ساخت مراکز آتشنشانی و امداد و نجات، حفظ و گسترش زیرساخت های فضای سبز، احداث زیرگذر و تونل سازی، آسفالت معابر، پیاده راه سازی و مدیریت آب های سطحی گوشه ای از پروژه های عمرانی مدیریت شهری شهرداری شیراز است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز با اشاره به تلاش هایی که در حوزه حمل نقل صورت می گیرد، اظهار داشت: شیراز از معدود کلانشهرهایی هست که هنوز از نعمت هوای پاک برخوردار است و شهرداری شیراز برای حفظ این ظرفیت طرح های مختلفی را در دست اجرا دارد.
وی در همین رابطه با اشاره به پیشرفت خطوط مترو در چهارگوشه شهر شیراز گفت: کلان پروژه قطار شهری در فازهای مختلف به طول 25 کیلومتر در حال احداث است و با بهره برداری از آن گام بلندی در راستای مدیریت چالش های حوزه حمل و نقل بر می داریم.
امین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تاکید شورای اسلامی شهر و شهردار کلانشهر شیراز نسبت به پروژه های محرومیت زدایی گفت: ساماندهی و رسیدگی به حاشیه ها و مناطق محروم شیراز با اجرای پروژه های عمرانی نقش ارزنده ای درارتقا کیفیت زندگی شهروندان داشته و با توجه به اهمیت این موضوع 5 درصد از بودجه پروژه های عمرانی به آن اختصاص یافته است.
این مقام مسئول با اشاره به برگزاری همایش سرمایه گذاری در سومین حرم اهل بیت (ع) گفت: شهرداری شیراز نگاه ویژهای به جذب سرمایه گذاری و اجرای طرحهای مشارکتی دارد و بر پایه آن پروژههایی نظیر پارک آبی، آکواریوم، مجتمع اقامتی تفریحی، بازار پروتئین و بسیاری موارد دیگر با اعتباری بالغ بر 15 هزار میلیارد را در دستور کار قرار داده است.