دبیر مرکز توسعه تجارت روسیه و اوراسیا خبر داد؛
فراهم شدن ارتباط تجار روسی با تولیدکنندگان اصفهانی
دبیر مرکز توسعه تجارت روسیه و اوراسیا گفت: ساز و کارهای ارتباط تجار روسی با تولیدکنندگان اصفهانی فراهم شده است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، مرکز توسعه تجارت روسیه و اوراسیا(تِترا) با هدف شناسایی و بررسی کالاهای موردنیاز ارسالی اتاق بازرگانی سن پترزبورگ نشستی با حضور عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای سندیکای صنعت برق شعبه اصفهان برگزار کرد.
سید ایمان قاضی عسگر دبیر مرکز توسعه تجارت روسیه و اوراسیا(تِترا) در این نشست اظهار داشت: توافقنامه اتاق بازرگانی اصفهان با اتاقهای سن پترزبورگ و مسکو در زمینههای مختلف از جمله تبادل هیات های تجاری، ایجاد ساز و کار حضور صاحبان کسب و کار دو کشور در نمایشگاهها، اطلاع رسانی آخرین اخبار، اطلاعیهها و قوانین تجاری ، پیگیری موانع تجاری بین دو کشور و اعلام نیازهای این استانها انجام شده است.
وی ادامه داد: در این راستا مرکز توسعه تجارت روسیه و اوراسیا(تِترا) در پارلمان بخش خصوصی اصفهان و دفتری نیز با هدف برقراری تعامل هر چه بیشتر میان اتاق بازرگانی ایران و روسیه، در سن پترزبورگ تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد.
قاضی عسگر با اشاره به حضور عابدینوف نماینده دفتر سن پترزبورگ در پارلمان بخش خصوصی اصفهان طی روزهای گذشته تصریح کرد: در جلسهای با حضور رئیس و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با هدف تبیین ظرفیتهای استان، بر علاقمندی استان سن پترزبورگ به برقراری تعامل تجاری هر چه بیشتر با فعالان اقتصادی عضو اتاق تاکید شد.
دبیر مرکز توسعه تجارت روسیه و اوراسیا با تاکید بر ضرورت بررسی لیست اقلام موردنیاز این کشور شامل سه هزار قلم کالا از سوی واحدهای مربوطه تصریح کرد: ساز و کارهای ارتباط تجار روسی با تولیدکنندگان اصفهانی فراهم شده است.
قاضی عسگر پیگیری نتایج سفر هیاتهای تجاری روسی به اصفهان طی دو سال گذشته را یکی از اقدامات دفتر تترا معرفی و خاطرنشان کرد: در این راستا نشستهایی با شرکتهای مدیریت صادرات و انجمن صادرکنندگان استان برگزار و مدل فعالیتی برای حضور هر چه پررنگتر در بازار این کشور نیز طراحی شده است.
وی ایجاد ساز و کار حضور موفق فعالان اقتصادی اصفهان در نمایشگاههای سن پترزبورگ و مسکو، ایجاد پاویون اصفهان در نمایشگاههای این دو استان، راهاندازی نمایشگاه دایمی محصولات ایرانی در روسیه، پیگیری راهاندازی قطار اصفهان-سن پترزبورگ و مسکو همچنین پیگیری بهترین روشهای تبادلات مالی با این کشور و... را از دیگر اقدامات این دفتر بیان کرد.
وی در پایان سخنان خود پیشنهاد داد کنسرسیوم تخصصی صادراتی به منظور بررسی دقیق اقلام مورد نیاز روسیه با هدف تجمیع توانمندیهای هر صنف در تامین این اقلام در واحدهای صنعتی تشکیل شود.