معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
هیچ مرکزی در شیراز مجوز فعالیت واسطه گرانه در خدمات باروری را ندارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی با اعلام اینکه به استثنای مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری، هیچ مرکزی مجوز فعالیت در این حوزه و انجام اقدامات واسطه گری در این زمینه را ندارد، هرگونه فعالیت در این زمینه را تخلف دانست.
به گزارش ایلنا، مهرداد شریفی در نشست خبری با اصحاب رسانه از ارایه خدمات مشاورهای تخصصی ناباروری در مرکز ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری، برای نخستین بار در کشور خبر داد.
وی با بیان اینکه ارایه خدمات درمانی و مشاورهای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است، راه اندازی مراکز سطح 2 درمان ناباروری در پنج شهرستان داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد در سال گذشته را دیگر محور تلاش های حوزه درمان دانشگاه در تحقق اهداف جوانی جمعیت و خدمت رسانی به مردم استان عنوان کرد.
شریفی توضیح داد: در حال حاضر 80 درصد مراجعان به مراکز سطح 2 ناباروری، درمان مورد نظر را دریافت می کنند و مابقی به مراکز سطح 3 ناباروری ارجاع داده می شوند.
وی فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می تواند در رفع چالش های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.
شریفی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به گستردگی فعالیت های مجموعه درمان دانشگاه از مراجعه بیش از 3 میلیون و 155 هزار بیمار به اورژانس بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه در سال گذشته خبر داد و گفت: آمارهای سال 1401 نشان می دهد در سال گذشته 59 هزار و 136 عمل جراحی اورژانسی و 220 هزار و 835 عمل جراحى الکتیو در مراکز درمانی و بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه انجام شده است.
این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از انجام نزدیک به ۸ هزار و 800 بازدید نظارتی از مراکز درمانی خصوصی و دولتی در مراکز زیرمجموعه دانشگاه مانند آزمایشگاه ها، مراکز رادیولوژی و مطب ها در سال گذشته خبر داد.
وی درباره اقدامات انجام شده در زمینه توریسم درمانی در سال 1401 نیز از رشد 47 درصدی جذب توریسم در حوزه گردشگری سلامت خبر داد و اعلام کرد: در سال گذشته در فارس، نزدیک به 16 هزار بیمار خارجی، در مراکز زیرمجموعه دانشگاه خدمات تخصصی درمانی و بستری دریافت کردهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از ارجاع چهار هزار و 333 پرونده به مراجع قضایی اعم از دادگاه تعزیرات و نظام پزشکی و تعطیلی 73 مرکز غیر مجاز ارایه دهنده خدمات سلامت در سال 1401 خبر داد و تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برخورد با متخلفان حوزه سلامت در بخش های مختلف بهداشت، درمان، غذا و دارو هیچ گونه تعارفی ندارد و در این زمینه، سلامت جامعه اولویت دانشگاه است.
شریفی در ادامه با اشاره به راه اندازی ستاد دانشگاهی نظارت بر اجرای تعرفه خدمات سلامت، دستاورد راه اندازی این ستاد نظارتی را بازگشت بیش از چهار میلیارد تومان مبلغ اضافه دریافت و برگشتی به بیماران در سال گذشته عنوان کرد.
او با اعلام اینکه در سال گذشته به بیش از 666 هزار تماس تلفنی از سوی مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه «MCMC» پاسخگویی شده است، از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف درمانی و یا پرسش در خصوص مسایل مرتبط با حوزه درمان دانشگاه می توانند با شماره سامانه تلفنی 1819 تماس بگیرند.