جشنواره شکوفههای بهار نارنج در کومله
در دومین ماه فصل بهار، جشنواره خوش عطر شکوفههای بهار نارنج در کومله لنگرود برگزار شد.
به گزارش ایلنا از لنگرود، منوچهر مهدی پور شهردار کومله گفت: جشنواره ۳ روزه بهارنارنج به شکرانه برداشت این محصول خوش عطر و مفید، با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لنگرود و شهرداری و شورای اسلامی شهر کومله برگزار شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان لنگرود گفت: هدف اصلی این جشنواره معرفی خرده فرهنگهای مرتبط با این محصول در آیینهای سنتی مردم این منطقه و همچنین آشنایی بیشتر گردشگران با جاذبههای مختلف گردشگری گیلان است.
حسین عابد افزود: برای حمایت از هنرمندان بومی منطقه، نمایشگاه عرضه محصولات محلی و کشاورزی هم در این جشنواره برپا شد.
لافند بازی، برگزاری مسابقات شطرنج کشوری، نمایش طنز، موسیقی زنده، فوتبال دستی، ورزشهای بومی و محلی، کشتی گیله مردی از دیگر برنامههای جشنواره بهار نارنج در کومله لنگرود بود.
از شکوفههای خوش عطر بهارنارنج برای پخت مربا و دمنوش استفاده میشود، همچنین عرق بهار نارنج خواص درمانی دارد و برای آرامش اعصاب مفید است.