خبرگزاری کار ایران

معاون استاندار فارس خبرداد؛

اعلام ساعت کار ادارات فارس پس از ماه رمضان

اعلام ساعت کار ادارات فارس پس از ماه رمضان
کد خبر : ۱۳۵۰۳۸۷

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار فارس گفت: ساعت کار دستگاه‌های اجرایی استان پس از پایان ماه مبارک رمضان تا چهاردهم خرداد سال جاری هفت صبح الی ١٤:٣٠ خواهد بود.

به گزارش ایلنا، عبدالعلی کریمی گفت: ساعت آغاز بکار مدارس مقاطع متوسطه و ابتدایی نیز هفت صبح تعیین می‌شود و در راستای حمایت از خانواده و کاهش دغدغه والدینی که هر دو در دستگاه‌های اجرایی شاغل و دارای فرزند در مقاطع پیش‌دبستان و دبستان هستند، دستگاه‌های اجرایی در تعامل با یکدیگر مکلفند با شناور شدن ساعت شروع بکار یکی از والدین موافقت کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار فارس گفت: ساعت آغاز بکار کارکنان زن سرپرست خانوار نیز به صورت شناور خواهد بود.

کریمی در ادامه گفت: ۱۵ خردادماه تا ۱۵ شهریور ماه سال جاری ساعت شروع بکار ادارات از ساعت ۶ صبح الی ۱۳ تعیین شده است.

وی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلفند از یک ساعت قبل از خاتمه کار و در مناطق گرمسیری همزمان با خاتمه کار، دستگاه‌های سرمایشی را خاموش کنند.

موافقت با دورکاری پنجشنبه‌های کارکنان 

دبیر شورای اداری استان فارس گفت: دستگاه‌های مشمول برای رعایت ساعت کار هفتگی کارکنان، موظفند باقی مانده ساعت را به صورت دورکاری تعریف کنند. همچنین شورای تامین استان به منظور توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری، مدیریت بهینه مصرف انرژی و ارتقای بهره وری، پیشگیری و ارتقای آمادگی برای مقابله با بحران‌های احتمالی، حمایت از خانواده با دورکار شدن کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان از ابتدای اردیبهشت ماه تا پایان تیرماه در روز‌های پنجشنبه به مدت سه ماه در سال ١٤٠٢ موافقت کرد.

کریمی گفت: کار واقعی هر فرد باید بر اساس وظایف مشاغل عمومی و تخصصی برای انجام در پنجشنبه‌ها تعریف شود و مدیر یا رئیس سازمان هم بایستی بر انجام تکالیف دورکاری پنجشنبه‌ها نظارت کند و چنانچه انجام نشده باشد، به عنوان مرخصی محسوب شود.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی موظفند با استفاده از سامانه‌ها و امکانات ایجاد شده دولت الکترونیک ارائه خدمات به صورت الکترونیکی و غیرحضوری را در دستور کار خود قرار دهند و زمینه دسترسی شهروندان به تمامی خدمات خود را از طریق سامانه‌های الکترونیکی فراهم کنند، گفت: در این رابطه لازم است ضمن سرعت بخشیدن به تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌ها و برنامه‌های پیشبینی شده برای توسعه دولت الکترونیک هر دستگاه زمینه و امکان دسترسی شهروندان به سامانه‌های ارایه خدمات را به صورت فراگیر و در اسرع وقت فراهم کند.

معاون استاندار فارس با بیان اینکه پذیرش مراجعات مردمی و حضوری باید در روز‌های شنبه تا چهارشنبه انجام پذیرد، اظهارکرد: دستگاه اجرایی موظف است اقدامات لازم را برای امنیت شبکه‌های اطلاعاتی مورد استفاده برای طرح دورکاری و محافظت از داده‌ها و اطلاعات انجام دهد.

کریمی اعلام کرد: کارمندان دورکار نیز موظفند ضوابط حفاظتی دستگاه متبوع خود را رعایت کرده و داده‌ها و اطلاعات مربوط به فعالیت یا فعالیت‌های شغلی خود را در اختیار اعضای خانواده یا سایر افراد قرار ندهند.

وی در رابطه با الزامات کارمندان دورکار گفت: کارمند دورکار باید با دستگاه یا واحد سازمانی متبوع خود هماهنگی کامل داشته و از انضباط کاری لازم در خصوص حضور و تحویل به موقع محصول کاری خود برخوردار باشد.

دبیر شورای اداری استان فارس ادامه داد: همچنین بایستی همواره امکان دسترسی سهل و آسان به کارمند وجود داشته باشد به طوری که حداکثر به فاصله یک روز کاری پس از درخواست تلفنی دستگاه متبوع، کارمند جهت انجام امور مورد نظر و هماهنگی به واحد مربوط مراجعه کند مگر آنکه با هماهنگی قبلی در مرخصی باشد.

کریمی گفت: مدیر واحد متبوع کارمند یا کارمندان دورکار موظف است پس از پایان هردوره از طرح دورکاری، گزارشی در مورد عملکرد افراد ذیربط و نحوه پیشرفت امور به کارگروه اجرایی ارسال کند.

وی به بیان اولویت‌های فعالیت‌های دورکاری و فعالیت‌های فیزیکی که قابلیت انجام در منزل را دارند، پرداخت و اظهارکرد: این اولویت‌ها شامل فعالیت‌ها یا وظایف مشاغل عمومی و اختصاصی هستند که به صورت الکترونیکی و در بستر اینترنت انجام می‌شود. همچنین باید امکان پاسخگویی به مکاتبات در بستر اتوماسیون اداری در منزل وجود داشته باشد.

معاون استاندار فارس، امور پژوهشی و تحقیقاتی و تهیه گزارش عملکرد فعالیت‌های انجام گرفته شده در طول هفته را از دیگر اولویت‌های فعالیت‌های دورکاری دانست و گفت: تهیه و تدوین گزارش‌های عمومی و تخصصی بازدید‌های صورت گرفته در طول هفته، انجام امور برنامه ریزی راهبردی و عملیاتی عمومی و تخصصی، برگزاری دوره‌های آموزشی مجازی، برگزاری جلسات، سمینار‌ها به صورت ویدیو کنفرانس و سایر فعالیت‌های قابل انجام در منزل از دیگر اولویت‌ها در این زمینه محسوب می‌شود.

کریمی با بیان اینکه فعالیت‌های نیمه حضوری و الکترونیکی در حال انجام است، گفت: بیمارستان‌ها، مراکز امدادی نظیر اتفاقات آب، برق و گاز، خدمات امداد جاده‌ای، مراکز بهداشتی و درمانی و سلامت، اورژانس، انجام امور بانکی در شعب، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری، آتش نشانی و مراکز انتظامی، تأمین کالا‌های ضروری و بخش عملیاتی خدمات پست باید به روال قبل ارایه خدمات کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز