خبرگزاری کار ایران

در طرح سلامت نوروزی انجام شد؛

معدوم سازی بیش از ۶ تُن مواد غذایی فاسد در کردستان

معدوم سازی بیش از ۶ تُن مواد غذایی فاسد در کردستان
کد خبر : ۱۳۴۳۶۹۵

در طرح سلامت نوروزی و با افزایش نظارت ها، بیش از ۶ هزار کیلوگرم انواع مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد در کردستان کشف و معدوم شد.

به گزارش ایلنا، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا پنجم فروردین ماه، ۶ هزار و ۶۵۳ کیلوگرم انواع مواد غذایی غیرقابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته در استان کشف و معدوم شد.

کمال ابراهیمی با اعلام این خبر، افزود: با هدف تشدید بازرسی‌ها برای تامین سلامت مسافران نوروزی و مردم، در همین مدت، بیش از ۱۰ هزار و ۸۷۹ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی ثبت شد.

وی از معرفی ۶۷ مورد از متخلفان بهداشتی به مراکز قضایی در مدت مذکور خبر داد و گفت: در این مدت ۲۰ مورد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت آیین نامه‌ها و مقررات بهداشت محیطی پلمپ شد.

ابراهیمی گفت: طرح سلامت نوروزی با هدف افزایش و ارتقای سلامت مردم، مسافران و میهمانان نوروزی به ویژه در حوزه مواد غذایی در حال انجام است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز