در گفت وگو با ایلنا مطرح شد؛
چابهار فاقد خط تلفن همراه و اینترنت مناسب است/ یک مسئول: رفع مشکلات ارتباطات تلفن همراه و اینترنت چابهار تا اسفندماه
مدیرعامل شرکت پخش گاز مایع ایرانیان در منطقه آزاد چابهار درباره موانع عضویت شهروندان برای داشتن اشتراک گاز گفت: این کمبود سبب بوجود آمدن بازار سیاه و افزایش قیمت آن تا چندین برابر نرخ مصوب شده است از طرفی نبود تلفن و اینترنت در پیکره صنعتی منطقه آزاد و تاسیسات گاز مانع اصلی اشتراک گیری گاز شده و بی نظمی در توزیع و ایجاد صف را به دنبال دارد.
معظم خانزهی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا بیان کرد: منطقه آزاد چابهار با همه تبلیغاتی که مدیران و مسئولان چابهار درباره آن انجام می دهند فاقد خط تلفن همراه و اینترنت مناسب است و متاسفانه به دلیل واقع شدن تاسیسات گازمایع و دفتر اصلی شرکت پخش گاز مایع ایرانیان به عنوان تاسیسات مادر جنوب استان در این محدوده مشکلات را دوچندان کرده به طوری که نمی توانیم شهروندان را عضو اشتراک گاز کنیم.
وی گفت: هر شهروندی به ما زنگ می زند تلفن در دسترس نیست فکر می کنند خودمان عمدا تلفن ها را خاموش کردیم تا در دسترس نباشیم و خدمات ارائه نکنیم، این امر نارضایتی ها را روز به روز بیشتر کرده است.
وی تصریح کرد: وقتی خط تلفن و اینترنت باشد همه شهروندان را مشترک گاز می کنیم و می دانیم دقیقا چند نفر هستند و چه تعداد گاز دریافت کرده اند و چه تعداد مانده اند آن وقت به خوبی گاز توزیع می شود و می توان گفت دیگر صفی نخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت پخش گاز مایع ایرانیان در منطقه آزادچابهار گفت: وقتی برای گرفتن خط تلفن ثابت و اینترنت به اداره مخابرات چابهار مراجعه کردیم که مشکلات را برطرف کنند عنوان کرده اند باید هزینه ای حدود 700 میلیون تومان برای خط تلفن و اینترنت و فیبرنوری بدهیم.
معظم خانزهی ادامه داد: یعنی واقعا برای تلفن و اینترنت که زیرساخت اصلی هر سرمایه گذاری هست باید ما هزینه چند صد میلیونی کنیم، ما به عنوان سرمایه گذار از نامه نگاری و پیگیری خسته شده ایم و نمی دانیم چطور مشکلات را بیان کنیم تا کسی آنها را حل کند.
وی با بیان اینکه ۱۵ تاسیسات گازمایع در ۱۲ شهرستان جنوب استان سیستان و بلوچستان را مدیریت می کنیم، گفت: هر سیلندرگاز مایع در جایگاه تاسیسات گازمایع ۲۲ هزار تومان است و در وانت هایی که گاز مایع را تا شهر حمل و توزیع می کنند به قیمت 30 هزار تومان به فروش می رسانند ولی همین سیلندرگاز مایع 11 کیلویی بعضا در بازار آزاد تا 120 هزار تومان و بعضا تا 200 هزار تومان به فروش می رسد.
وی گفت: کاهش سهمیه بنزین در این استان محروم و رجوع رانندگان به طرف گازسوز کردن خودرو نیز سبب شده تا مشکلات بیشتر شود و اگر سهمیه افزایش پیدا نکند نارضایتی ها بیشتر و بیشتر می شود.
وی با بیان اینکه اگر مسئولان مجوز صادر کنند می توانیم با افزایش سهیمه گاز در کمتر از یک ماه نازل هایی را در محدوده تاسیسات گاز چابهار طراحی کنیم و خودروهای گازسوز را گاز تحویل بدهیم که این امر به هوای پاک، کاهش هزینه ها و کم کردن صف های کیلومتری بنزین کمک می کند.
سهمیه گاز مایع شهرستان چابهار باید ماهیانه 2200 تن افزایش پیدا کند
وی بیان کرد: در شهرستان چابهار ۲۰۰ هزار نفر جمعیت با ۴۳ هزار خانوار در مناطق شهری و روستایی ساکن هستند که طبق برنامه ریزی برای هر خانوار ماهیانه چهار سیلندر گاز مایع سهمیه تعیین شده و باید در سامانه ثبت نام کنند که با این حساب فقط برای مصرف خانوارهای یاد شده هزار و ۸۹۲ تن گازمایع نیاز است و این آمار بدون سهمیه رستورانها، لنج داران، حوزه گردشگری و صنعتی، شرکت هایی نظیر پتروشیمی و فولاد، مناطق نظامی و انتظامی، زندان، بنادر و دریانوردی، خوابگاههای دانشجویی و دانش آموزی، خبازیهای آزادپز و دهها مورد مصرفی دیگر است که ما براساس برآوردی که انجام دادیم حداقل بالای ۲۲۰۰ تن گاز مایع در هر ماه باید برای چهار تاسیسات گاز تخصیص پیدا کند.
رفع مشکلات ارتباطات تلفن همراه و اینترنت با توسعه زیرساختها تا اسفندماه
معاون امور فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار با تایید ضعیف بودن زیرساخت های مخابراتی و عدم آنتن دهی تلفن همراه در بسیاری از نقاط منطقه آزاد چابهار وعده توسعه زیرساختهای ارتباطی و بهبود پوشش مخابراتی در محدوده منطقه آزاد داد.
عبدالحکیم آصفی گفت: به منظور توسعه زیرساختهای ارتباطی و بهبود پوشش مخابراتی در محدوده منطقه آزاد و همچنین ارائه خدمات مطلوب مشکلات ارتباطی در چندین نقطه از سطح منطقه برطرف شد.
معاون امور فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزادچابهار افزود: با مشارکت و همکاری سازمان و اداره مخابرات شهر چابهار در ۵ نقطه مختلف سطح منطقه شامل پیکره هفتم صنعتی، پلاژ ساحلی تیس، محدوده هتل لیپار و مراکز خرید، پیکره مسکونی و انبارها، سایتهای تلفن همراه اول ظرف مدت یک ماه نصب و در اسفند ماه جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
عبدالحکیم آصفی با بیان اینکه مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال برای نوسازی زیرساختهای ارتباطی مخابرات تخصیص داده شده، گفت: توسعه و اجرای سایتهای تلفن همراه در منطقه موجب ارتقای سطح برقراری اینترنت و رفاه شهروندان و گردشگران می شود.