سرپرست جهاد کشاورزی استان:
پایدارسازی تولید انگور متناسب با ویژگی دشت قزوین مورد توجه جدی قرار گیرد
سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: باید به پایدارسازی تولید فکر کنیم و در این راستا باید، دشت قزوین که یکی از سه دشت بزرگ کشور است مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمدحسین عطایی در مراسم میز ملی توسعه صادرات محصول کشمش که صبح امروز در سالن جلسات اتاق بازرگانی استان برگزار شد، گفت: تمرکز به محصولاتی که بتواند رقابت نسبی داشته باشد، ازجمله محصولات کماببر دارای اهمیت بوده و سیاستی کلی است.
سرپرست سازمان جهاد کشاوری استان قزوین ادامه داد: انگور به خاطر کم آببری برای ما اهمیت دارد، افزایش بهرهوری و کیفی سازی این محصول باید مورد توجه باشد، ۳۳ واحد فرآورری با ۱۰۸ هزار تن ظرفیت داریم، اولین استانی هستیم که آبیاری تحت فشار تجمیعی استفاده کردیم.
این مسئول افزود: مشکل اصلی ما در حوزه انگور باقی مانده سموم نیست و برنامههای مختلفی را برای کاهش سموم درنظر گرفته و انجام دادهایم.
وی عنوان کرد: در حوزه صادرات باید روش را تغییر دهیم و یکی از مواردی که صادرات را کاهش داده این است که صادرکنندگان پراکنده عمل کردند.