با حضور نمایندگان استان؛
مسائل و مشکلات آموزش و پرورش فارس بررسی شد
مسائل و مشکلات آموزش و پرورش فارس با حضور جمعی از نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی بررسی و تبادل نظر شد.
به گزارش ایلنا، مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: با توجه به فصل بودجه ریزی تشکیل این جلسه ضروری به نظر می رسید لذا درخواست داریم نمایندگان مجلس مشکلات آموزش و پرورش را در تصویب بودجه سال آینده مورد توجه قرار دهند.
محمدخلیل عسکری با اشاره به حوادث اخیر ادامه داد: مسائل فرهنگی یکی از دغدغه های اصلی ما بوده و هست لذا در وقایع اخیر کمیته ای را تشکیل و با رویکرد تربیتی با موارد پیش امده برخورد کردیم.
وی ادامه داد: طرح شناسایی و تغییر کاربری املاک مازاد آموزش و پرورش در حال انجام است تا بخشی از طرح های نیمه تمام را با درآمد ناشی از آن تکمیل کنیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس نیز در این نشست با نسبت به اهمیت اجرایی کردن سند تحول بنیادین و افزایش سطح روحیه نشاط و همکاری در بین معلمان و دانشآموزان تاکید کرد.
محمدجواد عسکری با تاکید بر اینکه برنامهمحوری باید به صورت یک فرهنگ مدیریتی در کشور تبیین و اجرا بشود، مطرح کرد: مدیریت کلان کشور و استانها باید معطوف به برنامهریزیهای ملی باشد که در این راستا اجرایی کردن تمام ارکان سند تحول بنیادین به عنوان یک راهبرد و سیاست از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به نقش مشارکت جامعه در توسعه نظام تعلیم و تربیت، افزود: محرومیتزدایی در مناطق کمتر توسعهیافته آموزشی باید در قالب برنامههای عدالتمحوری به صورت هدفمند و مداوم پیگیری بشود که در این زمینه بکارگیری مشارکتهای اجتماعی میتواند در این فرآیند اثرگذار باشد.
وی در رابطه با اهمیت موضوعات خدماتی و رفاهی در بدنه مدیریتی آموزش و پرورش، اظهار داشت: افزایش روحیه نشاط و همکاری با تعریف برنامههای رفاهی و ارائه خدمات به معلمان و کادر آموزشی و اداری باید به طور ویژه در سیستم مدیریتی آموزش و پرورش تعریف بشود تا بتوانیم در دستیابی به اهداف ترسیم شده مدنظر نیز به یک نقطه مطلوبی دست پیدا کنیم.
عسکری در پایان با تاکید بر اینکه فضاسازی در نظام تعلیم و تربیت در راستای پیادهسازی سیاستها و برنامههای هدفمند توسعهای کشور خواهد بود، تصریح کرد: ماموریت آموزش و پرورش در جامعه بسیار سنگین و به نوعی سرنوشتساز است و انتظار ما این است که با همدلی و پشتوانه اعتباری مشخص با دولت سیزدهم در بهبود وضعیت موجود گامهای موثر برداریم.
نماینده جهرم و خفر در مجلس در این نشست گفت: کمبود معلم و نیروی انسانی در بسیاری از مدارس استان به ویژه در روستاها و مناطق کم برخوردار یکی از مشکلات زمان حاضر در فارس است.
رضایی گفت: نمایندگان مجلس باید برای جذب و تامین نیروی انسانی اقدامات لازم را انجام دهند.
علی زاده نماینده سپیدان و بیضا در مجلس شورای اسلامی هم گفت: فرهنگیان بازنشسته انتظار دارند، حقوق آنان هر چه سریعتر همسان سازی شود، و انتظار دارند مشکلات معیشتی و بیمهای آنان، حل شود.
انصاری نماینده شهرستانهای ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی هم از کارشناسان آموزش و پرورش خواست مشکلات و خواستههای خود را در زمینههای مختلف جمع بندی کنند تا با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برسی و پیگیری شود.
پاک فطرت نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی هم گفت: نمایندگان مجلس پیگیر هستند سهم ۱۴ درصدی بودجه آموزش و پرورش را در بودجه ۱۴۰۱، به ۱۶ درصد بودجه در برنامه بودجه ۱۴۰۲ برساند.