خبرگزاری کار ایران

با هدف بررسی رسیدگی به واحدهای تولیدی راکد در استان؛

برخی معادن فارس را به مزایده گذاشتیم/ مهم ترین مشکل بنگاه های فعال اقتصادی فارس آب و گاز است

 برخی معادن فارس را به مزایده گذاشتیم/ مهم ترین مشکل بنگاه های فعال اقتصادی فارس آب و گاز است
کد خبر : ۱۳۱۹۸۵۳

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صمت فارس گفت: خط انتقال آب و موضوعات گاز از مشکلات فعال ترین بنگاه های اقتصادی فارس است که با رفع آنها می توان به تداوم فعالیت آنها کمک مطلوبی کرد.

 به گزارش ایلنا، سید رضا ساداتی در نشست خبری با اصحاب رسانه که با هدف بررسی رسیدگی به واحدهای تولیدی راکد در استان فارس برگزار شد، گفت: فعال سازی واحدهای تولید و صنعتی راکد در استان فارس از اولویت های سازمان صمت فارس به شمار می رود.

وی ادامه داد: بنگاه های کوچک بسته به شرایط اقتصادی کشور ممکن است راکد شوند اما تمام تلاش دولت این است بنگاه های کوچک و متوسط به چرخه تولید بازگردند و سازمان صمت فارس، مشکل معادن و واحدهای راکد را حل می کند.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صمت فارس تصریح کرد: سازمان صمت فارس، مشکل معادن و واحدهای راکد را حل می کند و بهره برداری از صدها طرح با تلاش مردم به نتیجه می رسد و ما پیگیر مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی هستیم تا راکد نمانند.

ساداتی ادامه داد: در حوزه ستاد تسهیل، اولویت بندی ما واحدهای فعالی هستند که در ارتباط با دستگاه های اجرائی و خدمات رسان دارای مشکلاتی هستند و سازمان صمت فارس به آنها کمک های ممکن را ارائه می کند.

وی با تاکید بر سایر اقدامات سازمان صمت در فارس اظهار کرد: واحدهایی که برای برگشت بدهی خود مشکل دارند و واحدهای راکد اولویت دیگر ما هستند که برای رفع مشکلات آنها تلاش می کنیم.

ساداتی افزود: یک سری بنگاه های کوچک و متوسط داریم که شمار آنها بالغ بر ۶۸۰ واحد در داخل و بیرون شهرک صنعتی شیراز است و برخی بنگاه های اقتصادی و متوسط در حد یک سوله هستند و دستگاه هایی دارند.

 برخی معادن فارس را به مزایده گذاشتیم/ مهم ترین مشکل بنگاه های فعال اقتصادی فارس آب و گاز است

وی اضافه کرد: در حوزه بنگاه های اقتصادی، محصولی به بازار می آید اما عمرش طی شرایطی تمام می شود اما مهم ترین موضوع برای تداوم محصولات زیرساخت آنهاست و تلاش ما این است این واحدها به چرخه تولید برگردند و از زیرساخت ها استفاده شود.

ساداتی با تاکید بر اینکه واحدها مجوز از صمت، جهاد کشاورزی و یا اصناف تولیدی دریافت می کنند هم گفت: گاهی یک واحد در ابتدا فعال بوده اما بنگاه های کوچک بسته به شرایط اقتصادی کشور ممکن است راکد شوند اما تمام تلاش دولت این است بنگاه های کوچک و متوسط به چرخه تولید بازگردند.

وی ادامه داد: یکی از سیاست های ما کمک به افرادی است که مشکل استقرار دارند تا با رفع این مشکل واحد تولیدی و صنعتی آنها به سمت راکد شدن نرود.

ساداتی با اشاره به رفع برخی مشکلات اساسی در حوزه واحدهای تولیدی و صنعتی عنوان کرد: بنزوئیت ماده اولیه ممنوعیت داری بود که سازمان صمت فارس مشکل این حوزه را حل کرد که موجب شد مشکل واحدهایی که با این مواد اولیه سر و کار داشتند حل شود.

فعال شدن ۱۹۰ معدن راکد در فارس

رئیس امور معادن فارس نیز در این جلسه گفت: امور معادن فارس با تلاش برای فعال کردن معادن راکد استان توانسته است ۱۹۰ معدن غیرفعال را به طریقی فعال کنیم.

مهدی تقیه افزود: بازار فروش در بخش معدن حرف اساسی را می زند و تمام کوه های فارس، قابلیت شن و ماسه دارند اما بازاریابی موجب فروش خوب آن می شود.

رئیس امور معادن فارس افزود: برخی معادن فارس را به مزایده گذاشتیم و تلاش کردیم معادن را از راکد بودن به فعال بودن برسانیم اما بازار فروش در راکد نشدن معادن نقش مهمی ایفا می کند.

وی با اشاره به فعال شدن معادن غیر فعال در استان فارس اعلام کرد: سال گذشته ۱۹۰ معدن غیرفعال در استان فارس داشتیم که با تعامل و تلاش های لازم، آنها را به طریقی فعال کردیم.

در این نشست به صورت انتخاب اتفاقی از روی فهرست معادن و واحدهی صنعتی در حضور اصحاب رسانه با آنها تماس گرفته شد تا تعامل سازمان امور معادن و صمت فارس با این معادن بررسی شود که این افراد از این تعامل ابراز رضایت داشتند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز