معاون علوم پزشکی مشهد خبر داد؛
اختصاص ۱۰ درصد از تختهای بیمارستانهای ممتاز مشهد به خدمات رفاهی
مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای توسعه کیفی و کمی خدمات، حداکثر ۱۰ درصد از تختهای بیمارستانهای ممتاز به تختهای ویژه رفاهی یا وی. آی. پی اختصاص مییابد.
به گزارش ایلنا از مشهد، مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص گفت: مردم علاقمند به دریافت خدمات پزشکی از اساتید و پزشکان سیستم دولتی در فضای مناسبتر هستند، از همین رو برنامه ریزی شده تا ۱۰ درصد تختهای بیمارستانی برای خدمات رفاهی تعلق گیرد.
جواد ملکی افزود: تختهای بستری ویژه رفاهی تختهایی است که در راستای ارائه خدمات وی. آی. پی به افراد متقاضی استفاده از امکانات رفاهی بیمارستانی با تعرفه بیشتر در محیط فیزیکی بهتر و نیز ارتقای سطح درآمد بیمارستانها و رسیدگی به سایر بخشهای بیمارستانی تدارک دیده شده است.
وی گفت: در حال حاضر ۷.۲ درصد معادل ۳۷ تخت از تختهای عادی و تختهای موجود در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای درجه یک امام رضا (ع)، ولایت، منتصریه، چشم پزشکی خاتم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و امام خمینی (ره) درگز به تختهای ویژه رفاهی اختصاص یافته است.
مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هم اکنون هفت هزار و ۶۲۲ تخت در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که پنج هزار و ۱۹۰ تخت در بیمارستانهای دانشگاهی و ۲ هزار و ۴۳۲ تخت در بیمارستانهای غیر دانشگاهی قرار دارند، گفت: از این تعداد، ۶ هزار و ۵۸۰ تخت در بیمارستانهای شهر مشهد فعال است که چهار هزار و ۱۴۸ تخت در بیمارستانهای دانشگاهی و ۲ هزار و ۴۳۲ تخت در بیمارستانهای غیر دانشگاهی این شهر فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه از تعداد کل تختهای بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۶ هزار و ۴۶۵ تخت معادل ۸۵ درصد تخت عادی و هزار و ۱۵۷ تخت معادل ۱۵ درصد تختهای بخشهای مراقبتهای ویژه هستند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و نیشابور و دانشکدههای پزشکی تربتجام است.