خبرگزاری کار ایران

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان مطرح کرد:

تامین غذای 20 میلیون نفر با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی

تامین غذای 20 میلیون نفر با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی
کد خبر : ۱۳۰۳۰۰۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل ۲۰ میلیون نفر را تامین کنیم.

به گزارش ایلنا از همدان، رضا بهراملو در دیدار مجموعه بزرگ جهاد کشاورزی استان همدان با آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی، امام جمعه همدان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، با اشاره به اینکه هدف ما دستیابی به امنیت غذایی پایدار است، افزود: همکاران جهاد کشاورزی سربازان جنگ اقتصادی هستند و این سازمان با یک سوم نیرو در حال ارائه خدمات است.

وی با بیان اینکه در راستای همه موضوعات مرتبط با کشاورزی کارگروه‌های تخصصی برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود، اظهار کرد: امروزه غذا به عنوان اسلحه مطرح و تأمین غذا اولویت اول مجموعه جهاد کشاورزی است.

بهراملو با اشاره به اینکه حفظ منابع آبی از اولویت‌های جهاد کشاورزی است چراکه اگر آب نباشد تأمین غذای مردم دچار مشکل خواهد شد، مطرح کرد: حفظ آب و خاک در راستای تأمین امنیت غذایی مد نظر است و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در راستی حفظ اراضی مرغوب کشاورزی است.

وی با بیان اینکه جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل بیست میلیون نفر را تأمین کنیم، ادامه داد: کمیته‌های تخصصی که در جهاد کشاورزی تشکیل می‌شود نقشه راه تولید محصولات کشاورزی استان را مشخص خواهد کرد.

بهراملو با اشاره به اینکه برنامه ریزی ها با دید باز و نگاه به آینده انجام می‌شود و الگوی کشت برای نخستین با در کشور در استان همدان رونمایی شد، گفت: چهل هزار میلیارد تومان اعتبار در سطح کشور جهت اجرای الگوی کشت در نظر گرفته شده و برش استانی و شهرستانی این طرح در استان تهیه و تدوین شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز