تولید بیش از ۶ هزار تن پیاز در جغتای خراسان رضوی
مدیر جهاد کشاورزی جغتای در استان خراسان رضوی از تولید ۶ هزار و ٧٠٠ تن پیاز در این منطقه خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمد جواد ایزدیان با اعلام این خبر گفت: ۶ هزار و ۷۰۰ تُن محصول پیاز، امسال از سطح ۱۶۵ هکتار کشتزار این شهرستان غربی خراسان، برداشت و روانه بازار شد که به طور میانگین از هر هکتار، ۴۱ تن محصول برداشت شده است.
وی ادامه داد: ارقام عمده پیاز کاشت شده در این شهرستان، زرد و طلایی است و میزان مصرف سم و آفتکش، در مزارع پیاز جغتای نسبت به سایر شهرستان ها، پایین تر است.
پیازکاران با رعایت الگوهای ترویجی در کشت، می توانند میزان قابل توجهی از این محصول را، از هر هکتار برداشت و روانه بازار کنند.