خبرگزاری کار ایران

در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان مرکزی مطرح شد:

توجه ویژه به مناطق کم برخوردار سیاست‌ محوری اجرای عدالت اجتماعی است / مناطق حاشیه‌ای شهرهای اراک و ساوه باید مورد رسیدگی قرار گیرند

توجه ویژه به مناطق کم برخوردار سیاست‌ محوری اجرای عدالت اجتماعی است / مناطق حاشیه‌ای شهرهای اراک و ساوه باید مورد رسیدگی قرار گیرند
کد خبر : ۱۲۷۶۱۵۶

استاندار مرکزی گفت: توجه ویژه به مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین از سیاست‌های محوری دولت با هدف اجرای عدالت اجتماعی است. جمعیت قابل توجهی در کشور در مناطق حاشیه شهرها ساکن هستند و دولت برنامه جدی برای ساماندهی این مناطق دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، فرزاد مخلص الائمه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان مرکزی، افزود: دبیران ستادهای بازآفرینی شهری و استانی در انجام وظیفه محوله کاستی‌هایی دارند و شاهد ضعف عملکرد آنان هستیم. به طور قطع یقین مدیریت کردن از پشت میز اثربخشی نخواهد داشت و برای تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌های ماندگار باید وارد میدان خدمت‌گزاری شد.

وی ادامه داد: اداره کل راه و شهرسازی متولی اصلی این حوزه است و اداره بازآفرینی باید حداقل روزانه 12 ساعت فعالیت کاری داشته باشد تا روند کار رضایت بخش شود. لازم است برنامه اقدام مشترک ستاد بازآفرینی شهری با امضای تمامی اعضای ستاد از جمله شهرداران و فرمانداران در جلسه آینده ارائه شود. مشارکت تمامی دستگاه‌های عضو ستاد بازآفرینی شهری به ویژه شهرداری‌ها به عنوان خط مقدم در این حوزه، الزامی است و مطالبات مردم از شهرداری و شورا به جهت وعده‌هایی که داده اند بیشتر است.

استاندار مرکزی اظهار داشت: در شهر اراک و ساوه شاهد مناطق حاشیه‌ای هستیم و باید مورد رسیدگی قرار گیرند. در دیگر مناطق استان نیز مناطق فرسوده و بافت تاریخی باید شناسایی شود و برای ترمیم و اصلاح آن برنامه داشت. اینکه در اداره بازآفرینی استان برنامه عملیاتی وجود ندارد، به هیچ عنوان پذیرفته نیست. ساخت سالانه 2 تا 3 پارک اثری ندارد و باید کارها با سرعت بیشتری صورت گیرد. اگر کارهایی که در گذشته انجام شده است، ادامه می یافت، به طور حتم امروز وضعیت مناسب تری داشتیم.

مهدی زندیه‌وکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این جلسه گفت: در شهر اراک مناطق باغ خلج و فوتبال، جمعیتی بیش از 100 هزار نفر را در خود جای داده‌اند که باید در کنار بهسازی محیط، اقدامات بهداشتی و اجتماعی انجام شود. همچنین باید با پرداخت تسهیلات، روند نوسازی سرعت گیرد که با این مجموعه فعالیت‌ها واحدهای مسکونی بهسازی و در کنار آن عقب نشینی پیاده‌راه‌ها عملیاتی شود.

محمد مکی رئیس اداره بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: 9 محله سکونتگاه غیررسمی در شهر اراک و 17 محله سکونتگاه غیررسمی در شهر ساوه شناسایی شده است. بر این اساس 180 میلیارد ریال اعتبار برای شهر اراک و 120 میلیارد ریال برای شهر ساوه در نظر گرفته شده است.

علیرضا کریمی شهردار اراک نیز در این جلسه گفت: 11 نقطه کم برخوردار در اراک تعریف شده و پروژه برای آنها پیش بینی شده است، اما با روش‌های سنتی کنونی تحول اساسی ایجاد نمی‌شود. شهرداری اراک در حوزه بازآفرینی شهری اراک، پله گذاری کوی امام علی (ره) که به پیشرفت 60 درصدی رسیده است، احداث مجتمع چند منظوره کوی علی ابن ابیطالب (ره)، احداث زمین چمن مصنوعی در کوی ولیعصر (عج)، کف سازی و زیبا سازی بازار تاریخی اراک و مرمت سرای تقوایی را در دستور کار دارد.

شهردار ساوه نیز در این جلسه گفت: شهرستان ساوه به دلیل نزدیکی به شهرک صنعتی کاوه میزبان مهاجران بسیاری است. شهر ساوه دارای 20 منطقه و سکونتگاه غیررسمی است و وضعیت بسیار نامناسبی دارد. در برخی از نقاط شهر ساوه با مشکلات ریشه ای روبرو هستیم و باید کار اساسی در مناطق اجرا شود.

امیررضا یوسفیان افزود: با توجه به خاکی بودن مناطق و سکونتگاه های غیررسمی شهر ساوه، سهمیه قیر این شهر نیز افزایش یافته است. در سال جاری 1014 تن قیر در اختیار شهر ساوه بود و 1035 تن نیز مجدد تخصیص خواهد یافت که به واسطه این تخصیص‌ها می‌توانیم مناطق مذکور را آسفالت کنیم. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز