مدیر امو دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین خبر داد؛
رشد ۷ درصدی تولید گوشت قرمز در استان
مدیر امو دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: تولید گوشت قرمز در دامداری های پرواری استان امسال نسبت به سال گذشته هفت درصد رشد یافته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، سید محمد میربابایی روز چهارشنبه در بازدید از دامداری های صنعتی قزوین و طرح های در دست اجرا در این حوزه، افزود: این میزان گوشت از یک هزار و ۷۸ دامداری سنتی و صنعتی استان قزوین تولید شده است.
وی پیش بینی کرد تا پایان سال جاری حدود ۳۶ هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین به تولید برسد.
این مسئول با بیان اینکه رشد تولید گوشت قرمز در دامداری های استان قزوین در شرایط خشکسالی رقم خورده است، اظهار داشت: افزایش تولید صورت گرفته در راستای تامین نهاده های دامی توسط دولت و اجرای قانون تضمین خرید محصولات اساسی و تدابیر لازم برای صادرات دام زنده پرواری (غیر مولد) محقق شده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: ۵۵۳ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است که شامل ۴۷۹ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس ، ۴۰ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۳۱ هزار و ۲۰۵ راس و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزالر و ۵۶۵ راس بره پرواری است.
این مسئول یادآور شد: ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت در استان قزوین به فعالیت می پردازند.
وی با بیان اینکه مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود 14 هزار تن است،افزود: این رقم نشان می دهد علاوه بر تامین این محصول، بخشی از نیاز کشور به گوشت قرمز نیز در استان قزوین به تولید می رسد.
اسان قزوین در تولید گوشت قرمز رتبه سیزدهم کشور را داراست.