خبرگزاری کار ایران

با ورود دستگاه قضایی؛

یک شرکت تولیدی دانش بنیان در قزوین احیا شد

یک شرکت تولیدی دانش بنیان در قزوین احیا شد
کد خبر : ۱۲۶۳۳۴۰

مدیرعامل شرکت تولیدی دانش بنیان شایسته سازان مهر ایرانیان گفت: با کمک دستگاه قضا و پیگیری جدی دادگستری‌های استان قزوین و شهرستان بوئین زهرا «شرکت تولیدی دانش بنیان شایسته سازان مهر ایرانیان» احیا و به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش ایلنا و به نقل از رابط عمومی دادگستری استان قزوین، دستگاه قضایی به رغم اینکه در حوزه صنعت و تولید وظیفه مستقیم ندارد، اما در راستای تحقق شعار سال، سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی و احیای حقوق عامه در این حوزه ورود جدی داشته است و تاکنون با اقدامات به هنگام قوه قضاییه بخش قابل‌توجهی از موانع تولید برداشته شده و از مسائل و مشکلات تعداد بسیاری از تولیدکنندگان و صنعتگران گره‌گشایی شده است.

مساعدت و کمک در جهت رفع مشکلات شرکت تولیدی دانش بنیان شایسته سازان مهر ایرانیان پس از چند سال تعطیلی و بازگشت به کار نیروی کار آن از سایر اقدامات اخیر قوه قضاییه در راستای حمایت، مانع زدایی از تولید و اشتغال‌زایی است.

مدیرعامل شرکت تولیدی دانش بنیان شایسته سازان مهر ایرانیان در رابطه با ورود دادگستری استان قزوین و شهرستان بوئین زهرا جهت احیا این واحد تولیدی،  اظهار کرد: شرکت تولیدی شایسته سازان مهر ایرانیان در سال ۱۳۹۰ با تولید «گرانول گیاهی و ظروف یکبار مصرف گیاهی» به بهره برداری رسید.

سید محمد واحدی با بیان اینکه تولید ظروف یکبار مصرف بر پایه نشاسته ذرت است، افزود: این شرکت دومین تولید کننده این ظروف در کشور است.

وی ادامه داد: این کارخانه تولیدی با همکاری ۳۰ نفر نیروی مستقیم و بیش از یک‌صد نفر نیروی غیرمستقیم شامل نیروهای «حمل و نقل، بازار یابی، پخش و توزیع» سالانه ۳ هزار تن ظروف یکبار مصرف و ۱۵ هزار تن گرانول گیاهی تولید می‌کند.

این مسئول با بیان اینکه تقریبا به ۸۰ درصد ظرفیت تولید سالانه در کارخانه رسیده‌ایم، افزود: تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی بر پایه نشاسته ذرت، کاری نو و دانش بنیان است و به دلیل اینکه هنوز شناخته شده نبود پس از شروع تولید کارخانه، فروش محصولات به حد نصاب نرسید و با افزایش هزینه تهیه مواد اولیه و سرمایه در گردش و عدم درآمدزایی و توان پرداخت اقساط بانک، موجبات تعطیلی این شرکت فراهم شد.

مدیرعامل شرکت تولیدی دانش بنیان شایسته سازان مهر ایرانیان، افزود: با اقدام به توقیف کارخانه و ماشین آلات از سوی بانک در سال ۱۳۹۹ این شرکت تعطیل و تمامی نیروی کار آن بیکار شدند.

وی با اشاره به موثر بودن اقدامات قوه قضاییه برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی به دلیل بدهی بانکی، گفت: سال ۱۳۹۹ پس از دوندگی‌های بی نتیجه موضوع در دادگستری شهرستان بویین زهرا مطرح شد و با بازدید رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب وقت شهرستان از کارخانه تعطیل و ارائه گزارش به ستاد مقاومتی استان قزوین در نهایت در ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ اجازه بازگشایی مجدد کارخانه با دستور قضایی داده شد و از ابتدای سال ۱۴۰۰ کارخانه با همت دستگاه قضا به چرخه تولید بازگشت.

واحدی بیان کرد: با احیای این واحد و اشتغال نیروی کار و احتساب جمعیت حدود ۳۰۰ نفری کارکنان و خانواده‌های آنان و بازگشایی مراکز فروش محصولات این واحد تولیدی به دلیل کم برخورداری شهرستان بوئین زهرا این شهرستان شاهد شکوفایی قابل توجهی بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز