رونق گردشگری باعث جلوگیری از خروج ارز خواهد شد
رئیس هیات مدیره یک مجموعه گردشگری گفت: گردشگری یکی از شغل هایی است که اگر رونق بگیرد و بحث سفر در داخل کشور انجام شود، از خروج ارز جلوگیری می شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، احسان افضل زاده نائینی، در گفتوگو با خبرنگاران گفت: شرکت مسافرتی سریع سیر خراسان از اول دهه ۸۰ شروع به کار کرده است. در ابتدا فعالیت بصورت آفلاین بود که بلیط کاغذی صادر می شد که مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده بود. ما برای حل مشکلات به سمت آنلاین رفتیم.
وی با بیان اینکه گردشگری یکی از شغل هایی است که اگر رونق بگیرد و بحث سفر در داخل کشور انجام شود، از خروج ارز جلوگیری می شود، گفت: در سالهای ۸۰ تا ۸۵ مقاصد سفر به چند شهر خاص بود. توسط مجموعه اطلاعات در مورد شهرهای مختلف جمع آوری شده است و محتوای خوبی تولید گردیده و بصورت آنلاین در اختیار مردم قرار گرفته است تا با سفر به این شهرها از زیبایی های داخل کشور بازدید داشته باشند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مسئولیت های پرشین هتل، سفر اقتصادی برای گردشگران و زائرین بود، با هتل ها قرارداد بستیم و حجم بیشتری گرفتیم تا تخفیف های بهتری را ارائه دهیم. پرشین هتل بر پایه تولید دانش شروع بکار کرده است. این مجموعه مقاصد گردشگری ناشناخته را به صورت تولید محتوا معرفی می کند، تا گردشگر برای سفر خود انتخاب بهترین داشته باشد.
افضلزاده گفت: یکی دیگر از مقاصد سفر استانبول است، به این دلیل وب سایت استانبول یار راه اندازی گردید و گردشگر از طریق آن بسته سفر کامل دریافت می کند و مقاصد سفر، رستوران ها، تفریحات، جاهای دینی را با تصاویر و محتواهای تصویری و ویدئو معرفی می کند. رزرو هتل های استانبول بصورت ۱۰۰ درصد آنلاین و ریالی در اختیار گردشگران قرار می دهیم که با این کار دغدغه های گردشگران کمتر می کند و بسته رزرو هتل، تور و تفریحات گردشگری را در اختیار مسافرین در مقصد قرار می دهیم.
رئیس هیات مدیره این مجموعه گردشگری ادامه داد: یکی از اهداف ما این بود که گردشگران خارجی را به ایران بیاوریم، لذا مقاصد گردشگری ایران را از طریق محتوای متنی، تصویری، ویدئو، پادکست و صوتی که در شبکه های اجتماعی منتشر کردیم. نیروی هندی استخدام نمودیم تا ارتباط با گردشگران علاقمند برقرار شود که گردشگرانی از کشورهای هند، پاکستان، عراق، کویت، بحرین و کشورهای اروپایی وارد ایران کردیم، تور کامل برگزار گردید که راضی بودند.
وی افزود: قبلا هر فرد شیعه ای که به ایران می آمد، فکر می کرد فقط مشهد مقصد سفر است، اما اکنون با معرفی مقاصد گردشگری زیادی که در ایران، بسته تور کامل به مسلمانان جهان ارائه می دهیم و برای اولین بار این بسته از طریق فرهنگی در کشورهای مختلف معرفی می گردد و گردشگری را از فقط مشهد بازداربم. همچنین با تولید محتوا و انتشار در جاهای مختلف، ایران را به محل امن برای مسافرت و استفاده از خدمات ارزان قیمت معرفی کنیم و از خدمات گردشگری ۴ فصل که در جهان بی نظیر است استفاده کنند.
افضل زاده با اشاره به اینکه امسال بالای ۹۰ درصد ظرفیت مشهد و کیش را داشتیم که از وب سایت خدمات گرفته بودند، عنوان کرد: رزرو تور به مقصد ۵۸ شهر ایران بصورت ۱۰۰ درصد آنلاین در مجموعه پرشین هتل انجام می گیرد. همچنین با توجه به اینکه یکی از مقاصد گردشگری کشور گرجستان و تفلیس است، ارائه بسته کامل سفر، تور، هتل و خدمات تفریحی به آنها ارائه می شود.
وی در خصوص اشتغالزایی در مجموعه پرشین هتل نیز بیان داشت: در حال حاضر ۷۰ نفر در استخدام مستقیم داریم و تعداد زیادی نیز در هتل ها، شرکاء و ارائه خدمات گردشگری با ما همکاری دارند. برخی مقاصد گردشگری در ایران هستند ولی اقامتگاهی در کنار آنها نیست. یکی از اهداف و برنامه های آتی مجموعه پرشین هتل ایجاد اقامتگاه هایی متناسب با سلایق گردشگران است.
وی تاکید کرد: ما در بحث گردشگری سلامت خارجی محدودیت داریم. این محدودیت را وزارت خارجه گذاشته که در یک ماه حداکثر ۱۰۰ ویزا می توانیم صادر کنیم. ما شرکای در افغانستان، عراق، کویت و بحرین داریم که آژانس مسافرتی دارند، آنها خدمات درمانی را معرفی و پیشنهاد می کنند. آنها دعوت می کنند ولی به دلیل محدودیت نمی توانیم بیشتر استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه، در دو سال گذشته تعداد ۲ هزار گردشگری سلامت به ایران آوردیم بیان کرد: هر گردشگر سلامت که از خدمات پزشکی هسته ای استفاده کرده، درآمد ۲ هزار دلاری و کسانی که از دیگر خدمات پزشکی بهره بردند، درآمد ۲ هزار و ۵۰۰ دلاری برای کشور داشته است، البته این مبلغ فقط در بحث درمان بوده است. هر گردشگر سلامت که به ایران می آید حداقل یک ماه در ایران است که از خدمات هتل، تفریحات و دوران نقاهت استفاده می کند، که درآمدی حدود ۳ هزار دلار ارز آوری خواهد داشت.