استاندار اصفهان مطرح کرد:
اصفهان نیازمند ۸۰ هزار میلیارد اعتبار/ جریان دائمی زاینده رود مهمترین خواسته مردم اصفهان از رئیس جمهور
استاندار اصفهان گفت: سفر رئیس جمهور به استان اصفهان میتواند فصل جدیدی از کار و تلاش را در استان ما ایجاد کند و اعتباراتی که در حال حاضر به استانها تزریق میشود از محل مصوبات سفر ریاستجمهوری است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، سید رضا مرتضوی در جلسه شورای اداری و در جمع مدیران استان در ارتباط با جمعیت اظهار کرد: قرارگاه جمعیت با محوریت حوزه ادارهکل امور بانوان شکل گرفته و بعد از سفر ریاست جمهوری جلساتش شروع میشود تا بتوانیم به طور مناسب تصمیمگیری کنیم.
وی با اشاره به قرارگاه عفاف و حجاب بیان کرد: این قرارگاه از قرارگاههایی است که حاکمیت دنبال پیگیری آن است و ما هم در استان از سر تکلیف سازمانی و هم تکلیف شرعی به این موضوع میپردازیم و فرمانداریهای در شهرستانهای مختلف هم باید این قرارگاه را تشکیل دهند.
استاندار اصفهان با تصریح بر همدلی در دستگاهها برای حل مشکلات ادارات، گفت: باید به جذب اعتبارات در دستگاههای مختلف توجه شود و اگر دستگاهی در این باره مشکلی دارد، باید به سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بگوید تا چیزی در استان زمین نماند.
وی با اشاره به کمبود برق تصریح کرد: در کشور نزدیک به ۱۳ هزار مگاوات کمبود برق داریم؛ در همین راستا اگر در قالب صرفهجویی، از مصرف هر استان حدود ۱۰ درصد کم شود، خیلی از این مسائل برطرف میشود و دچار خاموشی نخواهیم بود؛ ابتدا باید از ادارههای خود شروع و به عنوان یک فرهنگ در ادارات خود جاری و ساری کنیم.
مرتضوی خاطرنشان کرد: رسانهها نیز در در این رابطه باید وارد عمل شوند و در زمینه کاهش مصرف برق کار کنند؛ اینطور که گفته شده مدیریت صرفهجویی در استان، موجب میشود عایدات آن نیز به خود استان برسد و اینطور نیست که این صرفهجویی در سر جمع کشور حساب شود.
استاندار اصفهان افزود: یک مشکلی که در حال حاضر با آن در استان مواجه هستیم، کمآبی است؛ به همین دلیل همه باید آمادگی آبرسانی به مناطقی که دچار کمآبی میشوند را داشته باشند.
وی با اشاره به موضوع متروپل اظهار کرد: همه باید از این اتفاق درس بگیریم و ممکن است در استان ما هم اتفاق بیفتد؛ ساختمانهای ناایمن را باید شناسایی کنیم عکسالعمل نشان دهیم و شهرداریها را باید حتما این موضوع را در دستور کار قرار دهند.
مرتضوی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان اصفهان گفت: مرخصی همه دستگاهها تا پایان سفر رئیسجمهور لغو و این مهمترین رویدادی است که میتواند فصل جدیدی از کار و تلاش را در استان ما ایجاد کند؛ اعتباراتی که در حال حاضر به استانها تزریق میشود از محل مصوبات سفر ریاستجمهوری است؛ یعنی قرار است استانها برنامهریزی، مطالعه و اولویت استان خود را شناسایی کنند.
استاندار اصفهان بیان کرد: در جلساتی که ما داشتیم در ابتدا به ۸۰ هزار میلیارد اعتبار برای پروژهها رسیدیم و بعد در جلسات دیگری که در تهران داشتیم مصوباتی صورت گرفت و هنوز در حال جرح و تعدیل است.
وی یادآور شد: قبلا تجربه کردیم که دستگاههای مختلف از ظرفیت حضور وزیر در دستگاه خودشان استفاده نمیکردند؛ این اتفاق نباید بیفتد، اگر در سازمان صمت واحدهای صنعتی مشکلداری وجود دارد، این واحدها از نظر اولویت برای حضور در جلسات انتخاب شوند و وزیر باید به صحبت کسانی گوش کند که نیازهای اساسی دارند.
مرتضوی تصریح کرد: باتوجه به اینکه از هر شهرستان یک پیشنهاد در مصوبات سفر ریاست جمهوری قرار میگیرد، هر شهرستان باید در پیشنهادهایی که ارائه میدهد، دقت کنند.
از روز یکشنبه با مشخص شدن روز سفر رئیس جمهور به اصفهان، تشکل ها و سازمان ها و بخش های مختلفی پیرامون جمع بندی و طرح خواسته خود از رئیس جمهور جلسه برگزار کردند و شاخص ترین و مهمترین این خواسته ها، جریان دائمی زاینده رود جهت مقابله با فرونشست و آلودگی هوا و عدم توقف صنعت کشاورزی در این استان بود.
این درحالی است که در لایحه بودجه پیشنهادی دولت سیزدهم، هیچ مصوبه ای برای احیای زاینده رود درنظر گرفته نشده است.
روز پنجشنبه 26 خرداد ماه حجت الاسلام ابراهیم رئیسی به همراه 22 تن از وزرا و معاونینش به اصفهان سفر می کند. این سفر یک روزه است.