خبرگزاری کار ایران

آغاز احداث خط تولید وایر با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در فولاد آلیاژی ایران

آغاز احداث خط تولید وایر با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در فولاد آلیاژی ایران
کد خبر : ۱۲۳۸۷۱۷

مدیرعامل و عضو هئیت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران با تشریح طرح توسعه‌ای تولید وایر آلیاژی، گفت: احداث خط تولید وایر با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در فولاد آلیاژی ایران آغاز شده و پس از دوسال و با ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزار تن و تولید وایر به قطر ۵ الی ۲۵ میلیمتر به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش ایلنا از یزد، علیرضا چایچی در آیین آغازین طرح خط تولید وایر در شرکت فولاد آلیاژی ایران، با معرفی این شرکت به عنوان کم آب خواه ترین فولادساز کشور با ۰.۷ متر مکعب در تن مصرف آب و همچنین دارنده شش نشانه برتر صنعت سبز کشور، تحقق الزامات IATF و دریافت تاییدیه سال۱۴۰۰ را از جمله راهبردهای مهم شرکت در توسعه بازارهای داخلی و خارجی و در تعامل با خودروسازان عنوان کرد.

وی همچنین از پیشرفت ۲۰ درصدی طرح "یزد یک" در ۱۲ ماه منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با توجه به پیشرفت بیش از ۸۰ درصدی حاصل شده تاکنون و رفع برخی موانع ناشی از تورم، برنامه اولین ذوب گیری در مهرماه سال جاری محقق شده و این کارخانه با ظرفیت ۷۰۰ هزار تن در سال، زمینه اشتغال زایی بالغ بر ۵۰۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم آورد.

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران همچنین با اشاره به دغدغه‌های این صنعت در زمینه تامین برق، ابراز امیدواری کرد؛ برخورداری شرکت از نیروگاه خود تأمین با ظرفیت نامی ۳۳۰ مگاوات در قالب یک بلوک سیکل ترکیبی به روش BOT و با حمایت سهامداران محقق شود.

چایچی اقدامات انجام شده در رابطه با طرح توسعه‌ای تولید وایر آلیاژی را نیز تشریح کرد که طبق پیش بینی صورت گرفته پس از دوسال و با ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزار تن و تولید وایر به قطر ۵ الی ۲۵ میلیمتر به بهره برداری خواهد رسید و زمینه اشتغال مستقیم ۲۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

سیدابوتراب فاضل؛ مدیرعامل هلدینگ توسعه صنایع و معادن سرمایه گذاری غدیر نیز بر ضرورت توجه هر چه بیشتر این شرکت به تحقق ۱۰۰ درصدی تولید محصولات آلیاژی با عبور از تولید تولیدات مهندسی و از طرفی افزایش ارزش افزوده محصول از طریق توسعه صنایع پایین دستی فولادآلیاژی تاکید کرد.

وی همچنین احداث خط وایر را به عنوان یک اقدام مهم در زنجیره ارزش قلمداد کرد و گفت: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه یزد یک موسوم به کارخانه فولاد سازی۲ در شرکت فولاد آلیاژی ایران با روند رشد بهتری مواجه گردیده و با بهره برداری از آن امکان توسعه تولیدات و بازارهای فروش محصولات را فراهم خواهد شد.

امیرعباس حسینی؛ مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری غدیر نیز استفاده از مزیت توسعه صنایع پایین دستی را برای رشد شرکت فولاد آلیاژی ایران الزام‌آور دانست و با تاکید بر اهمیت بهره برداری هر چه سریع تر از پروژه یزد یک، عدم توزیع سود ۹۰ درصدی سهامداران در سال گذشته را نشانه حمایت و انتظار صاحبان سهام از تکمیل و بهره برداری هرچه سریعتر از این طرح در آبان ماه آتی عنوان کرد که اولویت و دستور کار هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران نیز است.

حسینی تولید استیل کورد را از جمله سیاست های هلدینگ در زنجیره صنایع پایین دستی شرکت فولاد آلیاژی ایران دانست که می تواند کاهش ریسک های آینده برای این شرکت را در پی داشته باشد.

وی همچنین از ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد که بستر حرکت به سوی زنجیره اکوسیستم دانش بنیان را فراهم نموده و می تواند برای شرکت فولاد آلیاژی ایران فرصت تحول و نوآوری را در زنجیره ارزش خود فراهم کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز