مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان شرق:
طولانی شدن و توقف پروژه سارا در مشهد موجب افزایش هزینه میشود
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان شرق گفت: ما به شهرداری و بالعکس هم بدهکار و هم بستانکار هستیم و بر اساس مکاتبات نمایندگان دو طرف اعداد و رقم ها باید مشخص شود، طولانی شدن و توقف پروژه موجب افزایش هزینه می شود و هزینه ها را سهام داران پرداخت می کنند.
به گزارش ایلنا از مشهد، مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان شرق در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه این شرکت گسترده و صاحب سهام در استانهای مختلف است، افزود: درباره مطالبات شهرداری از این شرکت در پروژه سارا، حق پروانه و مطالبات آن را طبق قانون پرداخت کردیم و طبق مستندات هیچگونه بدهی نداریم.
رشید صحابی با اشاره به ارزشمند بودن پروژه "سارا" واقع در بافت ضعیف اطراف حرم مطهر رضوی گفت: در پروژه سارا بر اساس محاسبات ریالی که رخ داده، در زمین ۱۲ هزار متری پروانهای با مبلغ دو میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان صادر و سهام واگذار شد، در سال ۸۸ این شرکت عدم خلافی و پایان کار را دریافت کرده در حالی که پروژه در حال اجرا بوده است.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۹ این شرکت برای گرفتن پایان کار بهرهبرداری از پروژه مزبور اقدام کرده اما تخلفاتی در حوزه کمیسیون ماده ۱۰۰ داشته که هزینه آن را پرداخت کرده است.
صحابی اظهار داشت: در زمانی که موضوع صدور پایان کار برای پروژه مزبور مطرح شده، کار به هر دلیل توسط سازمان های نظارتی متوقف شده و به هیات سه نفره ارجاع شده است، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که در خصوص پروانه ۵۶۰ میلیون تومانی، شرکت بدهکار است و آنجا بود که کار متوقف شد، در حالی که همین افراد قبلا به ما برگه تسویه حساب دادند اما به ما این رقم بدهی را اعلام کردند.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان شرق گفت: در موضوع پروژه سارا، بین این شرکت، شهرداری و سازمان بازرسی هفت بند مطرح شد که باید به آن رسیدگی می شد از جمله پروانه، پارکینیگ و معابر مویرگی که همه آنها حل شده است، در حوزه معابر مویرگی نیز بر اساس قانون عمل کردیم و با شهرداری توافق کردیم اما پایان کار کلی و تفکیکی مانده است.
صحابی اظهار داشت: ما به شهرداری و بالعکس هم بدهکار و هم بستانکار هستیم و بر اساس مکاتبات نمایندگان دو طرف اعداد و رقم ها باید مشخص شود، طولانی شدن و توقف پروژه موجب افزایش هزینه می شود و هزینه ها را سهام داران پرداخت می کنند.
وی افزود: در حوزه تسویه حساب بانک ملی برای تسهیلات پروژه "سارا" با توجه به عدد و رقمی که محاسبه کرده بودند، نزدیک به ۲۰۰ مغازه فریز شده بود که این خود موجب عدم رونق بخشی در مجتمع برای واحدهای تجاری دیگر شد اما با پیگیری های صورت گرفته تعداد زیادی مغازه به مجموعه برمی گردد و موجب افزایش سرمایه سهام داران می شود.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان شرق ادامه داد: استفاده از سرمایههای خرد مردم در بزرگترین پروژه های شهر که به دلایلی متوقف شده بود، اقدامی است که این شرکت برای جلب اعتماد همگانی انجام می دهد.
صحابی بیان کرد: این شرکت در پروژه های مانند "مجد" و "سارا" با استفاده از طرح سهام پروژه و سرمایههای خرد مردمی تلاش کرده است که سرمایهها را در بازه زمانی سه تا پنج ساله بازگرداند و آن را به سایر بافتها تسری دهد، اما بروز برخی مشکلات باعث متوقف شدن فازهای دیگر پروژه های مزبور شد، در دوره جدید مدیریتی در تلاش هستیم با اعتمادسازی، اجرای فازهای متوقف شده را دوباره آغاز کنیم.
مدیر عامل شرکت عمران و مسکن سازان شرق بیان کرد: در خصوص عارضهیابی پروژه ها «ارکان جهتساز در برنامه عملیاتی شرکت» را تدوین کردیم که در آن نحوه بهرهبرداری از پروژه ها بسیار مهم است، زیرا معتقدیم شاید علت موفقیت کم بسیاری از مجموعههای این شرکت در سطح شهر مانند پروژه میدان شهدا ، عدم نگاه صنفی و تخصصی در آن بوده است.
صحابی اضافه کرد: شرکت عمران و مسکن سازان شرق نگاه اقتصادی و درآمدزایی صرف ندارد و رسالت آن را قانون گذار مشخص کرده است، ما وظیفه خود را انجام می دهیم و درصدی را به عنوان مدیریت پیمان دریافت میکنیم، اما انتفاع با مشارکت مردم خواهد بود و سود آن هم به خود مردم می رسد.
وی بیان کرد: نرخ اجاره واحدهای تجاری پروژههای این شرکت تغییر محسوسی نداشته و نسبت به سطح شهر بسیار پایین است، ولی شرایط کالا شرایط خاص حاکم بر جامعه است.